2777
2789
همیشه منوباباش جلوش مسواک میزنیم یادبگیره ولی اصلاحاضرنیس خمیردندون بزنه رومسواک فقط مسواک انگشتیشوگاهی میذاره بدون خمیردندون براش بزنم
    باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی والا خودمم همین فکرومیکردم ولی دوتادوستام گفتن از18ماهگی برابچه هامون مسواک باخمیردندون زدیم البته منم منظورم این بودخودم براش بزنم ولی خمیردندونوقبول نمیکنه
    باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
عزیزم الان که وقت خمیر دندون نیس نهایتا یکم اب نمک
بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
عزیزم پسر من از همون ٢-٣ سالگی مسوام و خمیردندون استفاده میکرد. اولش علاقه نشون نمیداد ولی وقتی دید دختر خاله اش هم که هم سنشه مسواک میزنه علاقمند شد. بهش یاد داده بودم که لیوان ببره تو دست شویی و توش آب پر کنه و دهنش رو با اون بشوره. معمولاً توقع مسواک زدن کاملاً منظم تو این سن از بچه یکم زیاده ولی به مرور علاقمند میشه. میتونید تشویقش کنید که مثلاً دفعه بعد برات فلان مسواک یا خمیر دندون رو میخرم. من حتی پسرم تقاضای نخ دندون هم میکرد!
2810