2777
2789
عنوان

عطسه نکردن آلرژیه من 40 روزه نمیتونم عطسه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3654 بازدید | 73 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام رفتم دکتر گوش و حلق و بینی چند تا اسپری با یک قرص داد حالا نمیدانم مصرف کنم ؟

اره عزيزم استفاده كن ببين تاثير داره من با يك دكتر گوش و حلق بيني صحبت كردم گفت به خاطر استرس زياد اينطوري شدي بايد قرص هاي روانپزشك بخوري حالا روانپزشك بهم قرص داد دو مدل ميترسم استفاده كنم چون ميگن اعتياداوره

اره عزيزم استفاده كن ببين تاثير داره من با يك دكتر گوش و حلق بيني صحبت كردم گفت به خاطر استرس زياد ا ...

بله قبلا من پیش روانپزشک رفتم یک سری دارو داد فقط یک روز خوردم دیگه نخوردم حالا متخصص گوش و حلق و بینی یک سری اسپری داد یکی اسپری دکوسالین که وقتی استفاده میکنم آب ریزش بینی ایجاد میشه برایم و یکی اسپری سزالین که روغن کنجده برای خشکی بینی و دیگری اسپری بودنا و قرص فکسوفنادین که هنوز استفاده نکرده ام فقط دو مورد اولی فعلا استفاده میکنم.

اره عزيزم استفاده كن ببين تاثير داره من با يك دكتر گوش و حلق بيني صحبت كردم گفت به خاطر استرس زياد ا ...

سلام امروز رفتم پیش یک حکیم طب سنتی گفت بیشتر وسواس این مسئله شدی گفت بعضی امراض ریشه ی روان تنی و عصبی و تنشی هستن و بسیاری از مریضی های وسواس استرس و اضطراب از سردی مغز هستن