2777
2789
عنوان

دوقلو باردارم بیاین بهم دلداری بدین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 66 پست
پسر...شما جنسیتشون چیه؟

تهرانی؟ کجا میری برای زایمان؟ 

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااای مبارکه ❤❤

خدا برات حفظ شون کنه 🙏🙏🙏

انرژی مثبت جذب کن همه بچه ها مثل هم نیستن 👌

از الان نه استرس داشته باش نه فکر منفی بکن که حسابی تاثیر داره 😊

۷ماهگی هر روز بادوم بخور بچه خوشخو میشه ، خرما بخور 😋😋

یه سوره هایی هم هست اسمشون دقیق یادم نیست برای بچه صبور خوبه یه سرچ بکن هر روز بخون 🙏

نا شکری نکن

اگه قرار باشه به انسان سختی برسه ،بدون بچه هم میرسه.

خدا رو شاکر باش و حتی یک لحظه هم نگران نباش.پس توکل برای چه زمانیه؟؟

اگه دوست داری کانال استاد شجاعی عضو شو و موضوع:روی پای خدا رو گوش بده،درباره ی توکل هست.

خیلی قشنگه

آدرس کانالشون تو امضاء هست 

یا علی

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

اتفاقا خیلی خوبه اینجوری نهایت دوسال سختی داره اما اگه یکی بود تا چند سال میگذشت به بچه دوم فکرمیکردی، بعدم دردسرای باردارشدن و حاملگی دوباره و زایمان دوباره و ۲سال دیگه خستگی و شب نخوابیدن و مشکلات روحی بچه اول و... اینجوری درسته یکم زحمتت بیشتره اما همش 1باره

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو... 
وااای مبارکه ❤❤ خدا برات حفظ شون کنه 🙏🙏🙏 انرژی مثبت جذب کن همه بچه ها مثل هم نیستن 👌 از الان ...

من همه این نکات رو روی بچه ام رعایت کردم ولی بی نهایت بچه بی قراری بود 🙁🙁🙁

حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن