برو متخصص داخلی اما به نظر من آنتی بیوتیک نخور من هفت ماهه بودم سرما خورده بودم خود دکتر بهم داد اما راستش ترسیدم بخورم الان ازین پرتغال خارجی ها هست فردا بگیر هی آبش رو بگیر بخور .. برای نهارت سوپ مرغ بذار استراحت زیاد هم بکن .. کولر رو هم خاموش کن ایشالا بهتر میشی
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
صدف من هفته 14 بارداری سرماخوردم. عفونت گوش و گلو...هم سفکسیم خوردم هم آزیترومایسین..اما دکتر زنانم داد
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
سلاااااااااام ماری جووون من تاریخ آخرین پریم 13 تیر بوده ولی انگار نینیم اینقدر دیر تشکیل شده که فکر کنم منم مامان اردیبهشت میشم .... حالا شنبه میرم سونو ومعلوم میشه بالاخره فروزدینی ام یا اردیبهشتی ...