2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
سلام دوستان. دخمل من یه مدتی هست اصلا دوست نداره واژه جدید یاد بگیره!! همش فقط میخواد بازی و بدو بدو کنه. خیلی نگرانم. 16 آبان هم واکسن 18 ماهگی داره که متاسفانه تعطیل هست و میوفته یه هفته بعد چون اینجا فقط 2شنبه ها واکسن میزنن!! دوستان برای یادگیری کلمات رلهکار بدید لطفا
دخترم داره لجبازی را شروع میکنه به حرفم گوش نمیکنه منم عصبانی میشم باهاش بلند صحبت میکنم ولی اصلا حساب نمیبره . پدرش اصلا نمیتونه دعواش کنه میگه دلم نمییاد میترسم خیلی لوس بشه ودیگه نشه کنترلش کرد
ریحان جان من آخر آبان واکسنشو میزنم تازه مریض هم شده خدا کنه تا اون موقع خوب بشه

پسر من هم یه کمکی با قاشق می خوره ولی من هنوز نذاشتم که خودش بخوره کلمات رو هم سریع یاد میگریه حدود 10 تا کلمه میگه یه جمله دو کلمه ای میگه

پسر من هم لجباز شده اگه به حرفش گوش ندم یه خرابکاری میکنه که سریع عکس العمل نشون بدم

اگه کار واقعا خطرناکی میکنه به مدت یه دقیقه بذارش تو اتاق من این روشو وقتی که به شیر گاز دست میزنه انجام میدم جواب داده
مامان سیمین جون اصلا ناراحت نباش هر بچه ای یه جوره و ارثی هست

پفک هم بهش نده به شدت جلوی رشدشو میگیره

در مورد قاشق هم طبیعیه
دیشب برای اولین بار کمکش می کردم قاشقو بذاره دهنش اونم خیلی دوست داره خودش غذا بخوره
ریحان جان دخترم 10-12 تا کلمه میگه البته صداها و آواهای عجیب هم زیاد میگه ولی تمایلی به تکرار کلماتی که من میگم نداره حتی اگه تو حالت بازی بهش بگم. با قاشق هم غذا میخوره ولی معمولا مقداری از غذاش بیرون میریزه و من کمکش میکنم ولی لجبازی میکنه و دوست داره مستقل باشه. دختر منم این روزا خیلی لجبازه و اگه باهاش راه نیام جیغ میزنه و حتی جدیدا نمیدونم از کجا یاد گرفته سرشو میزنه زمین!! خیلی ناراحت میشم.
2810