2777
2789
اره دوستان منم همش سر میزنم و لی هیچ خبری نیست. لطفا بیاین از دامنه لغات نی نی ها بگید و هر کسی تجربه اش رو برای به حرف اومدن نی نی اش بگه. دخمل من دوست نداره با تکرار کلمه یاد بگیره. باید غیر مستقیم و گاهی تو بازی بهش کلمه یاد بدم. مدتی هست خسته شدم و به حال خودش رهاش کردم. چندماهی هست اومدیم جایی که هیچ یک از فامیل نزدیکمون نیست و دخملم همبازی نداره و من نگرانم که چرا دیگه مثل قبل سریع واژه ها رو یاد نمی گیره و در واقع علاقه نداره.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماهم تنها هستیم اینجا فقط خانواده همسرم هستن خیلی کم هم میرم بیرون چون با بچه سخته من دارم به دخترم زبا ن انگلیسی هم اموزش میدم .پارمین بیشتر کلماتو از طریق cdهای اموزشی یاد گرفته
ارتین کلمات زیادی نمیگه.
یه مدتی مامان بابا میگفت و لی دیگه نمیگه.الان باباشو دده صدا میکنه.و کلمه ای که زیاد بکار میبره پفک هست.هر چند که 1 بار بیشتر پفک نخورده ولی همیشه ورد زبونشه.هروقت باباش میگه چی برات بخرم میگه پفک.
2805
دختر من از دیروز خودش از تخت ومبل میره بالا ومی یاد پائین من امو زش رنگها رو هم شروع کردم پارمین عاشق tvمنم نمی خوام زیاد براش بذارم به نظر من براشون شعر زیاد بخونید همینطور cdشعر بزارید وباهاش بخونید توی صحبت تا ثیر زیادی داره
ممنون از نکاتی که گفتید دوستان عزیز. من فغلا مرخصی گرفتم و صبح تا شب درگیرشم ولی دخملم فقط آگهی تبلیغاتی دوست داره و به سی دی های شعر هم زیاد توجه نداره بیشتر کنجکاوه و از صبح تا شب میخواد تمام جاهای خونه سرک بکشه و خرابکاری کنه هرچه لباس داریم دایما تو وسط هاله!! یا وسایل تمام کشوهای اشپزخونه رو میریزه بیرون یه مدتی در کشوها رو با بند بستم خیلی پریشون بود و همش میرفت کنار کشوها و غر میزد یا گریه میکرد که مجبور شدم آزادش بزارم. گاهی از کارهاش واقعا خسته میشم و همش عذاب وجدان دارم که نمیتونم بهش به طور اصولی برسم.
شما ریحان جان و مامان سیمین در روز چقدر با نی نی هاتون بازی میکنید؟ دخترم همش دوست داره باهاش توپ بازی یا قایم موشک بازی کنم ولی من زود خسته میشم و از طرفی کارهای خونه و بعضی کارهای مطالعاتی هم هست! شبا وقتی میخوابه من تا ساعت 2 یا 3 بیدارم و کارهامو انجام میدم. دخملم همش به من آویزونه و نمیذاره هیچ کاری رو با خیال راحت انجام بدم. بعضی وقتها خیلی خیلی خسته و عصبی میشم!!!
عزیزم پسر من تا دلت بخواد شیطونه.از کابنتهای اشپزخونه گرفته تا کمد لباسها همرو خالی میکنه.
راستش منم دائم در حال بازی باهاشم.
عاشق کتابه.مخصوصا کتاباهای مربوط به حیوانات.100 دورم کتابوورق بزنم براش بخونم سیر نمیشه.
راستی دخترت تصاویرو تشخیص میده؟
اسم حیوونارو میدونه؟یا میتونه صداشونو در بیاره؟
عزیزان فکر میکنم این مشکل تمام بچه ها توی این سنه دختر منم اصلا تنها بازی نمیکنه توی خونه همش دنبال منه البته حق دارند چون تنهان من از تر مریض شدن دخترم اصلا بیرون نمیرم اخه انفولانزا خیلی شایع شده .
اگر دوست دارید لباسهای خوشگل مارکدار رو با قیمت استثنایی بخرید روز جمعه از ساعت 5-7 تشریف بیارید
شهرک غرب فاز 4 خیابان زرافشان خیابان درخشان خیابان سوم کوچه چهارم پلاک 10 طبقه سوم غربی

مواردی که در شو هست :
- لباس دخترانه و پسرانه از سایز 0 تا 12 سال
- لباس های تابستانی که حراج خوردن
- لباسهای گرم مناسب این فصل
- شال و کلاه
- کفش و بوت
- جوراب شلواری
- ساق شلواری
- وسایل سیسمونی مثل پستونک و شیشه و غیره
- اسباب بازی های فکری
- لباس زیر کودک
- لباس زیر مادر
- گل سرهای فانتزی

در ضمن یکی از دوستان نیز لباسهای در حد نو برای فروش میاره که مختص کودکان هستش

تعداد کمی از نمونه لباسها تو این وبلاگ هست .
چون تعداد لباسها خیلی زیاده نمیتونم از همش عکس بزارم :

http://nazdoneh2.blogfa.com/
مامان سیمین جان دخترم خیلی کتاب دوست داره و تصاویر بعضی حیوانات مثل سگ و گربه روتشخیص میده و تا حدودی صداشون رودر میاره و وسایلی روهم که توکتاب می بینی اگه اطرفش باشه سریع میره میاره مثلا تا توپ می بینی میگرده توخونه توپ رو پیدا میکنه. بعضی مواقع کتاب رو برمیداره ویه سری صداهای عجیب از خودش درمیاره که به نظر میاد انگارداره کتاب میخونه.
2810