2777
2789

این سایز منه 

اندازه دور سینه : ۱۰۰

دور باسن :۱۰۶
دور بازو : ۳۱
قد آستین از لبه گردن : ۵۹

حالا سایزی که تو سایت قرار دادن برای انتخاب سایز شومیز اینه 

سایز یکش رو اصلا انتخاب نمیکنم چون کوچیک میشه برام 

بین سایز ۲ و ۳ موندم 

یہ مورچہ افسردگے میگیرہ😪 ازش مے پرسن چتہ ؟ مے گہ :هفت سال عاشق یکے بودم آخر فهمیدم چایے خشکہ😭😂  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۲ بگیر 

ولی بازم ۲ برات بزرگ هست. 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
مدلش چطوریه باید فیت باشه یا آزاد شکم اینا داری ؟

اره دارم 

شومیز دامن 

شومیز روی دامن قرار میگیره

یہ مورچہ افسردگے میگیرہ😪 ازش مے پرسن چتہ ؟ مے گہ :هفت سال عاشق یکے بودم آخر فهمیدم چایے خشکہ😭😂  
۲ بگیر ولی بازم ۲ برات بزرگ هست.

ولی یک هم کوچیکه

یکم تو تن آزاد باشه بهتر از این نیست که کوچیک باشه؟

من گفتم شاید ۲ بگیرم و کوچیک باشه🤣

عزیزم اگه شومیز جذب دوس داری قطعا باید سایز چهل تا چهل دو برداری

سایز ۳ بردارم خیلی بزرگه نه؟

شما سایز یکی سایز دو تو تنت زار میزنه

سایز یک دور سینه با من کاملا یکیه و گفتم کوچیک میشه

2810