2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

عزیزم این طبیعه که روزای سختی و باید پشت سر بزاری اما باید تحمل کنی. به این راحتی نیست سختی داره اشک و حسرت داره.این ام میگزره

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

چرااا

ما ۴سال باهم بودیم بعدش یه دوره خیلییی اذیتم کرد بیش از حد من دیگه گذاشتمش کنار و داشتم با یکی دیگه آشنا میشدم 

اون پسره قبلیم که ۴سال باهاش بودم هی التماسم کرد که برگردم حتی اومد دم محل کارم و التماس کرد به مامانم زنگ زد من قبول کردم بهش فرصت بدم و اون پسر جدیده رو هم چون حسم بهش عمیق نبود بلاک کردم (رل نبودم با اون جدیده و فقط ۲ بار خیلی معمولی باهم چت کرده بودیم)

بعدش این گفت که رابطرو برات بهشت میکنم منم بهش گفتم که داشتم با یکی دیگه رل میزدم ولی نشد بعدا نیای بگی چرا اونکارو کردی  اونم گفت که نه من اصلا به روت نمیارم مشکل از من بود اشکالی نداره

ولی حدود یک هفته بود که اخلاقش عوض شده بود منم به رو خؤدم نمیاوردم چند روز پیش پرسیدم چته؟

گفت که تو عاشق یکی دیگه شده بودی داشتی جایگزین میکردی و ....

منم گفتم در موردش حرف زده بودیم که دیگه تو به روم نیاری گفت که نمیتونم تحمل کنم بلاکش کردم بلاکم کرد

بعد اس ام اس دادم هرچی از دهنم در اومد بهش گفتم

بعدش فهمیدم که با دوستمم چت میکرد و من خبر نداشتم

چتشون معمولی بود ولی به من نگفته بود....

خیلی دلتنگشم

چند سالتهچرا کات کردیچند وقته کات کردیدوسش داشتی

۲۲ سالمه

خیلی دوسش دارم

یه زمانی ازش بدم‌اومد ولی کاری کرد که حسم برگشت و دوباره عاشقش شدم

عزیزم بالا نوشتم میتونی بخونی

باید زمان بدی به خودت این وسط مسطا شاید به هم برگردین ولی اگه سر چیز منطقی و مهم کات کردی فکر برگشتو ...

نه منطقی نبود راستش

خیلی چرت بود دلیل کات کردنمون

عزیزم این طبیعه که روزای سختی و باید پشت سر بزاری اما باید تحمل کنی. به این راحتی نیست سختی داره اشک ...

من از درسم موندم انقدر فکرم درگیره نمیتونم درسمو بخونم😔

2810