2777
2789
عنوان

man ba hamsaram be moshkel; khordam

| مشاهده متن کامل بحث + 4155 بازدید | 53 پست
عجب چیزی گفتیا...........! چون فکر کردی الکی خراب شدی پس تصمیم گرفتی با کسی باشی؟؟؟!!!!!!!!!!!!
دوستانه بهت بگم انگار بدتم نمیومده که...... اما واردش فعلا" نشیم.

شما داری با خانومت لجبازی میکنی و این دیگه آخرش بوده ولی میبینی که آخرو عاقبتشو...

اولش یه حس خوب انتقام رو میچشی و حظ میبری اما بعدش چنان خفتت رو میگیره که روزی 100 بار به خودت میگی......!!!!!!
و تازه میفهمی وقتی میگن هر کسی دنبال انتقام بره باید واسه خودشم قبر بکنه یعنی چی...!
حالا ماجرا رو تعریف کن تا سریعتر به قضیه دید کلی پیدا کنیم و بهت شاید بتونیم بگیم کجا رو دارید هر دوتون اشتباه میرید و شما چطور بتونی درستش کنی........
بازم بهت میگم خیلی از خانوما این حالتها رو دارند که هی اس ام اس بدن و حرفای مایوس کننده از جانب خودشون بزنند و بگن آخ دیگه تموم شد و برام مردی و.... فلان شد و بهمان.... و هم اینکه هی به شوهرشون شک کنند و کاراگاه بازی در بیارند.

و جالب اینکه اگه تو برای خانومت تموم شده باشی هرگز رقبت نمیکنه که حتی برات sms بزنه و اگه میزنه نشون میده که اونچه که بهت میگه با چیزی که تو دلشه یکی نیست

ضمنا بگو چند سالتونه هم خودت و هم خانومت
کجا زندگی میکنید؟؟
و اگه میتونی بگو اون خراب کاری که کردی چی بوده و آیا خانومت فهمیده یا نه؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

soti aval ham ke taghsire khodam bod va khodam kardam ghadimi yaeni bar migarde be avayele azdevajemon.barha ham azasjh dar in mored ozr khahi kardam va khodam ham khejalat keshidam age khasti barat mail mizanam va migam .soti dovom ke khili baram geron tamom shode baraye parsale ke man aslan anjam nadadam va on fekr mikone ya baraye hari taerif konam albate ghire khanoma bavar mikone ke man nabodam va daeva az in shore shode ya behtar begam shedet gerefte.
خانمتون بنده خدا حق داره ...

ورشکست شدن + فکر اینکه شما بهش خیانت کردی ( شما چیکار کردی که اون اینطوری فکر کرده ) + وایستادن تو روی خونوادش + بارها قول دادن و عمل نکردن + سوتی هم که دادی !!! ...

بایدم کار شما گره خورده باشه ....

راه حل :

ثابت کردن خودتون به خانمتون ...

الان خانمتون هیچ دلخوشی برای در کنار شما موندن نداره خب ... و خودتونم معترفید که حق با اونه ....

شما باید بهش نشون بدید و ثابت کنید که دوستش دارید و بر گردید به روزهای اوج ...

افسوس روزی خواهد آمد که بی دینی، نمادروشن فکری است!(دکتر علی شریعتی )
خوشم میادمردمردونه کاراتو اعتراف میکنی....خانوما حساسا....بایدبهشون توجه بشه...محبت ....عشق وعلاقه زیاد...شماکه میبینی خانومت حساسه کاری نکن که باعث رنجشش بشه...دست از کارات بردار
همه زن وشوهرا باهم دعوا وبحثو....بگو ومگو...دارن...
چندتا شاخه رز خوشرنگ +گل مریم که حسابی بوی خوشی داره وغمها ومشکلاتو انشاا...ازیاد میبره براش بخر ودم در محل کارش وایستا...وقتی اومدبهش بده وسوارشین بریدیه محیط خوب وآروم و...بهش بگو از این به بعد هرچی تو گفتی...........
خرده ریزسیسمونی..کالسکه.صندلی ماشین وغذا.روروئک.گهواره....درwww.ninipars.com
j گرام
برام میل بزن سیر تا پیازو تعریف کن اگه راحتی
چند وقته ازدواج کردید؟
چطور با هم آشنا شدید؟
چند وقت قبل از ازدواج با هم دوست بودید و رابطه تون در چه حد بود؟؟؟
سوتی ها رو بگو
فقط خواهشا" طوری بگو که جای سوال زیاد برام باقی نمونه بعد از خوندن ایمیلت
حس میکنم مشکلت زیاد سنگین نیست
اما خوب میفهمم که میگی به این راحتیا با گل خریدنو اینا درست نمیشه یعنی چی
هر کاری از دستم بر بیاد در خدمتم دوست عزیز
میزان تحصیل؟
شغلت ؟
و همین سوالا در مورد همسرت؟؟
میزان درامد قبلی و فعلی؟؟

راستی....
ماه تولد هردوتون هم بگو...........
اوضاع مالی خانواده هاتون و در مقایسه با همدیگه.... اونا بالاترن یا شما و اختلاف چقدره؟
روابطتون با خانوادهاتون چطوره؟ یعنی ایشون با خانواده شما و شما با خانواده ایشون
خلاصه نمیخوام الکی یه چیزی بهت بگم واسه همینم زیاد ازت سوال کردم که جواباشونو یکجا بگیرم و ببینیم چه میشه کرد البته اگه مایل بودی و با کمک خودت......

خانم مهر ناز گرامی
ایشون طلبکار نیست، داره مشکلشو درمیون میذاره هر کسی یه جوری مشکل داره و گرفتاره دیگه ایشونم اینجوری. و صرف اینکه رو راست به اشتباهش اعتراف میکنه بیانگر این نمیتونه باشه که خانمش کاملا" بی تقصیره

خواهشا" پستتون رو حذف کنید
با آقای گودفادر موافقم

به هیچ وجه این اس ام اس خانمتون به معنی جدایی تلقی نکنین

ایشون فقط عمق ناراحتیشون رو به این شکل عنوان کردن

هر روز کلی تاپیک خانما میزنن که یا از شوهرشون متنفرن یا میخوان که سر به تن شوهراشون نباشه

ولی وقتی مشکلشون برطرف شد بهیچ وجه اون حس قبلی رو ندارن

لطفا خودتون رو درگیر اس ام اس خانمتون نکنین............به نظرم بیشتر قصد داشتن که یه شک بهتون بدن
این آقای j بنده خدا اومده اعتراف کرده که اشتباه کردم ...بازهمه دارن بدوبیراه بهش میگن....من خوشم میاداز آدمایی که که اعتراف میکن...این یعنی آدم باشهامت وشجاعیه....شاید خانومش اونجور که باید بهش توجه نکرده ایشون به قول خودشون سوتی دادن وارتباط باکسی دیگه و.....زن وشوهر هردو توجه ومحبت میخوان ...خیلی خوبه که دوستان هرکی به یه نحوی میخواد مشکل این دوست عزیز رو حل کنه .............انشاا....حل شه ...معلومه که خانومتم دوست داری...موفق باشی
خرده ریزسیسمونی..کالسکه.صندلی ماشین وغذا.روروئک.گهواره....درwww.ninipars.com
2810