2777
2789
عنوان

man ba hamsaram be moshkel; khordam

| مشاهده متن کامل بحث + 4155 بازدید | 53 پست
5 ماه بعد از ازدواج همسرم هم به خاطر یه سری ندونم کاری ورشکست شد با اینکه خیلی بدهی از عروسیمون

رو دوشمون بود

بعد از اونم چند بار من نظراتی رو که دادم انجام نداد و باز هم بیشتر تو مشکلات رفتیم

تا مدتها از دستش عصبانی بودم چون اون رو مقصر میدونستم

اوایل با هم بحث داشتیم ولی کم کم همسرم معذرت خواهی کرد و بعد از اون مرتب میگفت که اشتباه کردم

کاش به حرفت گوش میدادم و از این حرفها

الانم بعد از گذشت یکسال هر وقت که بخواد کوچکترین حرکتی کنه با من مشورت میکنه

و تا وقتی راضی نباشم کاری انجام نمیده........این باعث شده که دیگه به اشتباهات گذشتش فکر نکنم

شاید بگید خانومتون مادی هستش ولی قبول کنید که اون با شما ازدواج نکرده که سختی بکشه

با وجود بچه هم خانومتون بیشتر نگران میشه چون مایحتاج بچه کم خرج نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه حق با خانمتونه نه حق با شما

اگه زندگیتون رو دوست دارین که معلومه دارین........خواهشا چند روز هیچی نگید و فقط به حرف خانمتون گوش کنید

اون چیزی که الان خانمتون رو اذیت میکنه اینه که شما با اینکه مقصرین ولی همچنان کوتاه نمیاین و شاید میخواین

توجیه کنین و این همون چیزیه که هم خانمتون هم هانوادش رو عصبانی تر میکنه
باز هم میگم فقط به حرف خانمتون گوش کنید و بگید که حق با اونه

مطمئن باشین که بعد از چند روز آروم میشه......اونوقت راحت تر با هم مشکل رو حل میکنین

یه خواهش دیگه که دارم امیدوارم که بعد از حل مشکلتون هیچ وقت مسائلی رو که تو این مدت براتون بوجود اومده

رو بازگو نکنید

هیچ اهمیتی نداره که خونوادش چی گفتن چون اگه بخواین به این موضوع فکر کنین باز هم کلی تنش برای خودتون بوجود میارید
موفق باشید آقای J

من این دوره رو گذروندم .......... باورش سخته ولی الان 2 ماهه که به روال عادی زندگیم برگشتم

اصلا ادم مادی نیستم ولی همین کار همسرم باعث عقب افتادن من و خودش از زندگی شد

تو این یکسال نصف بیشتر موهای همسرم و من سفید شده

همه با یک نگاه میفهمن ............... ولی من به خونوادم چیزی نگفتم چون میدونستم این مسائل پیش میاد

هر چی باشه اونا به امید خوشبختی ما هستن و اگه اتفاقی بیوفته ....
alan ke fekr mikonam mibinam to ro mesle gozashte nemikham.en faghat zendegi ke ma ro kenare ham gozashte.narahatam az in ke ghalb va rohe man barha az daste to ranjide vashekaste.alan dige goftane bebakhshid ya jobran mikonam az to mano arom nemikone.harche be kham rohamo saf konam baraye shoroe taze nemitonam harchand ke midonam baraye to fargh nemikone.
دوست عزیز شما ایرانی؟؟؟؟
چرا فارسی نمینویسی؟؟؟

این sms که چیز خاصی نیست فکر کنم در روز خیلی از زنو مردا به هم از اینا میزنند
مشکل شما اصلا" مشخص نیست... صرفا" ورشکستگی شما که نمیتونه دلیل این باشه که خانمت دیگه ازت خوشش نیاد!!

شما هم حساس نباش خانما از این sms ها زیاد میزنند اگه بخوای جدیشون بگیری که...........

اگه مشکلتو بشکافی راحت تر دوستان میتونند کمکت کنند
سلام J گرامی
از این اس ام اس همسرتون برداشت میکنم
از بس زبانی معذرت خواستین و قول جبران دادین و بهش عمل نکردین اینبار دیگه اعتماد نداره به معذرت خواهی.
بهتره اقدام عملی بکنین تا همسرتون متوجه بشه.
با وجود بچه طلاق خیلی بده.یه ظلم بزرگ اول در حق بچه بعد در حق پدر مادر...
بهتره دست به کار بشین برای جبران.
شما نگفتین دقیقا چکار کردین بجز ورشکستگی؟؟
با کسی رابطه داشتین؟؟
بگین موضوع چیه تا بهتر بتونیم راهنماییتون کنیم...
ضمنا بهتره فارسی تایپ کنین
goftam asli tarin ya behtar begam sar manshae daeva va ekhtelafe ma in masale bod.vali on kam kam shak kard ke man bakasi hastam albate sotihae ham khodam dadam vali man ba kasi nabodam.on fekr mikone ke behesh khiyanat ham kardam.age mikhahid man jaryan ya on soti ke man dadam ro begam vali dar kol in do masale ast
2810