2777
2789
عنوان

مشکل از منه یا کارای اون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4510 بازدید | 44 پست
من هیچوقت با شوهرم مثل زن وشوهرای دیگه نبودم .وقتی فکر میکنم میبینم اینکارایی که اکثرزنا واسه شوهراشون میکنن من اصلا انجام ندادم.نمیدونم شاید راهو اشتباه اومدم که نمی تونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم
تو که داری خودت رو داغون می کنی
فکر کنم اول باید از خودت شروع کنی
اولین اقدامت باید این باشه که یه فرصت هایی رو برای خودت ایجاد کنی. مثلاً بچه رو مهد یا پیش اقوام بذاری و یه برنامه تفریحی برای خودت ردیف کنی. با یه روحیه بد و داغون هرتصمیمی بگیری و هر کاری بکنی اوضاع رو خراب تر می کنی.
احسانای عزیز
نه شوهر شما و نه هیچ آدم دیگه ای نمی تونه کامل باشه
همونطور که من و شما هم کامل نیستیم.
پس بهتره به جای اینکه به نقطه ضعف های شوهرت فکر کنی و ازش بیشتر فاصله بگیری به موارد مثبتی که در همسرت دیدی و انتخابش کردی فکر کن. اونها رو پیش خودت مرور کن و نگذار از علاقه ات کم بشه که به شدت اذیت خواهی شد.
من فکر کنم اگه تو هم برای خودت برنامه ریزی کنی و حتی بعضی وقت ها از همسرت بخوای که برای رسیدن شما به برنامه هات بچه رو نگه داره و کمکت کنه (مخصوصاً برنامه هایی که مورد علاقه او هم باشه) برات خیلی خوبه.
منظورم اینه که مثلاً بعضی مرد ها دوست دارن خانمشون ورزش کنه و خوش تیپ باشه یا یک سره به سرو قیافه اش برسه و... معمولاً تو برنامه هایی که خودشون دوست دارن بیشتر همکاری می کنن.
ولی بد ترین ضعف ما زن ها اینه که تا از یک موضوعی ناراحتیم فاصله می گیریم و دم به دقیقه تمام نقاط ضعف همسر و فک و فامیلش رو میاریم جلوی چشممونو... می افتیم تو یه لوپ توپ که آخرش زیاد توپ نیست.
سلام مامان هومان جون مرسی .حرفات ادمو اروم میکنه .راهکارات کاملا منطقیه .من دوست دارم بیشتر باهات صحبت کنم .من صبحا بیشتر میام .فردا ساعت 9 حتما هستم.
من چیکار کنم دست از این همه برنامه های مثبتش ورداره.خستم کرد دیگه .6.7ماهه با یکی از همکاراش صمیمیتر شده چند وقت پیش رفتیم خونه شون تا ای دل غافل.مرد ما داره ادای این اقا رو در میاره.از اون موقع تا الانه که میگه من صبح میخوام برم اداره صدای بچه اذیتم میکنه گهگاهی میره تو حال میخوابه!و تو خونه دیگه کمکم نمیکنه .دقیقا همین چیزا رو همکارش به شوخی واضح گفت و متوجه شدم اصلا خودش همین طوریه.زنش بسیار اروم ومظلومیه طوری که هرچی شوهره بگه قبوله.بعد من میبینم شوهرم هر وقت باهاش بحث میکنم میگه ذن باید مظلوم ومتکی به شوهردش باشه.الان میفهمم چی میخواسته بگه.احالا ببینید اون چه توقعاتی از من داره در حالی که من ازکاراش ناراحتم وحق حرف میزنم ولی اون خیلی بی منطقه
احتمالاً شوهرت یکم دهن بینه که حرف همکارش روش تأثیر می ذاره. این خصلت ازیک طرف بده و از طرف دیگه خوب . چون اگه حرف دیگران راحت روش تأثیر می ذاره شما هم می تونی با حرفات روش تأثیر بذاری . ولی خانمی تو این موارد بدترین نقطه ضعف اینه که نقطه ضعف هات رو لو بدی. اینکه بدونه از تفریحاتش ناراحتی و اینکه بفهمه خوشت نمی آد به شوهرت متکی باشی یا مظلوم باشی. ایشون مظلوم دوست داره شما هم با پنبه خیلی مظلومانه سرش رو ببر.
عزیزم از حرفات معلومه که دارین کمی از هم دور میشین. این اصلاً خوب نیست. البته معمولاً یه مدت بعد از آمدن بچه به خونه این اتفاق ها می افته ولی اگه حواست جمع باشه می تونی جمع و جورش کنی. ولی مرد ها تو این دوران خیلی مستعد خراب کاری های غیر قابل جبران هستند. شاهد این حرف من هم پست های خیلی زیادیه که خیلی از دوست هامون تو این سایت گذاشتند.
یه قولی به خودت بده، "بد اخلاق نباش" با زبون خوش و چرب و چیلی خیلی کارا میشه کرد . سعی کن تو هر کاری خودت پای ثابت شوهرت باشی. فقط زنش نباش . دوستش باش . اگه تفریح بیرون رو تنهایی دوست داره شاید با هم خیلی خوش نمیگذرونین. سعی کن یه زن ظاهراً مطیع باشی. راهش اینه با سیاست دلخواهت رو به شوهرت تلقین کن بذار اونی که تو می خوای رو اون بگه و تو هم بگو چشم! اینجوری هردوتاتون راضی خواهید بود. ولی این که بدون هیچ حایگزینی انتظار داشته باشی از تفریحاتش که میگی سالم هم هستند چشم بپوشه. یه جایگزین توپ و باحال پیدا کن نه اینک ازش بخواهی خودش با زبون خوش بذارتشون کنار!!
این اصلاً اجرایی نیست. مرد ها معمولاً زن خوش اخلاق و باحال و خوشگل خودشون رو به دوست های شکم گندشون ترجیح می دن عزیزم. زن باش و فرماندهی کن تا اینکه فرمانده ای باشی که گوشی برای دستور دادن نداره!
وایییییییییییی خدا جون حرفاتون رو خیلی دوست دارم مامان هومان لطفا بیشتر کمکم کن داری ر روی من تاثیر میذاری .تورو خدا واصح تر بگو چکار کنم موثر باشم واینکه کمتر از دوستاش تاثیر بگیره.
این حرفا رو کاملا قبول دارم ولی مامان هومان.بلد نیستم عزیزم.من حتی وقتی ریز میشم تو زندگی خیلیا میبینم شوهرداریم خوب نیست حق هم دارم مامانم زن سیاستمداری تو زندگیش نبوده وهمیشه با بابام دعوا داشت ووقتی هم میخوام خوب باشم خیلی مصنوعی میشم و موقتیه .خسته تر میشم وقتی میبینم اون منو اینجوری پذیرفته و تغغییر رفتار داده .مثلا وقتی تو خونه داره تمرین موسیقی میکنه من احساس ناراحتیم بیشتره.چون سرسام میگیرم وهمون موقع با عصبانیت با بچم رفتار میکنم به این فکر میکنم که چرا اون تو دنیای خودش خوشه ومن درگیر بچه وخونه باید اون صدا ها رو هم تحمل کنم.اون انتظار تشویق داره !!!!!من نمیتونم
عزیزم شما شوهرت رو بهتر می شناسی . هر مردی یا بهتر بگم هر انسانی یه قلقی داره یه سری علایق داره. ولی برای شروع سعی کن همسر خوبی باشی .
غر زدن ممنوع . اخم ممنوع . خونه شلخته و ریخت و پاش ممنوع. آه و ناله ممنوع
اونوقت که شوهرت هم مهربون شد خوش اخلاق شد و وقتی حس کردی موقع رو کردن انتظاراته کم کم جایگزین هات رو رو کن . و توقع هم نداشته باش با دو تا لبخند و یه غذای مورد علاقه و دو تا قربونت برم یدفعه شوهرت متحول بشه و تمام برنامه هاش رو کنسل کنه و بشه برات شوهر سفارشی سازی شده.
ما یه وقت هایی یلدمون میره کسی که باهاش داریم زندگی می کنیم حاصل 30 - 40 سال تربیت و تفکر جماعت دیگه ایه. تازه بعد از تمام این موارد شما فقط تا حدودی می تونی زندگی را مطابق میلت کنی. ماها باید سعی کنیم همسرامون رو همونطور که هستند بپذیریم بعد با تأثیر گذاری و مثبت و علاقه متقابل زندگیمون رو شیرین کنیم.
کن فیکونی در کار نیست. ولی همینکه حرفام رو پسندیدی معلومه که همسر و زندگیت رو دوست داری و من بهت تبریک می گم. گه گداری هم مشکلات بقیه دوستان رو تو سایت بخون باعث میشه به زندگیت و همسر و فرزندت امیدوار تر و خوش بین تر بشی.