2777
2789
عنوان

پسرم میگه موتور میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 6485 بازدید | 38 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر ماهم 15 سالشه  با مشت میزنه رو میز میگه من کار می کنم خودم پولشو میدم. ولی تو موتور رو به نام خودت بزن.

من هم حوصله قانون را ندارم. بنظرم تو سنین پایین بازی پی اس فور  یاد داده عشق سرعت و التهاب. چشم به هم چشمی دوستش که باباش حتی ماشینشو بهش داده و میگه تا تصادف نکنی پلیس باهات کاری نداره! 

سلام من خودم یه پسر ۱۶ سالم ۱ ساله موتور سوارم یعنی از همون ۱۵ سالگی . گواهی نامه رو امسال گرفتم ۱۰۰۰۰ کیلومتر تا حالا با موتورم رفتم یک بارم تصادف نکردم درست بره درست بیاد هیچی نمی شه 

ببین خانوم من الان نمیدونم خری دی یا نخریدی منم الان ۱۵ سالمه

هرچی میگفتم برام نمیخریدن اخرشم خودم یولشکی رفتم سرکار خریدم دیگه چیزی نمیتونن بم بگن

البته اینم بگم تا زمین نخوری موتور سواری یاد نمی گیری

من خودم که موتور خریدم تا لباس مخصوص و کلاه نخریدم سوار نشدم

من نمیگم موتور خوبه اصلا خطر نداره

فقط میگم اگه بخواد خودش میخره و اصلا هم به حرف شما گوش نمیده

البته اارم نظر خودم رو میگم

مثلا من خودم بابام از ده سالگی موتور سوار میشده التن نزدیکای شصت سالشه و حتی اونم قبول نمی کرد من بخرم  ولی خب دیگه

فقط در این حد بگم که اگه خودش بخواد میخره اگه خودش بخواد لوازم ایمنی میخره اگه هم نخواد نه 

خسته نباشید