2777
2789
عنوان

پسرم میگه موتور میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 6485 بازدید | 38 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا قبول نکن تو شهر ما خیلیا موتور دارن از سن ۸..۹سالگی  یا کوچیکتر که حتی بچه پاش به پایین موتور نمیرسه من تعجب میکنم والا..ولی قبول نکن انقدر دور از جون بچه شما همین بچه ها تصادف میکنن و اتفاق بد میفته بزار التماس کنه حتی گریه کنه بخاطر جون خدش اصلا قبول نکن

بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بده  گاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌

بابام به داداشم گفت

حتی اگ سوار شی و تند ک نه...وایسی هم یه هول کوچیک لازمه تا بیفتی و سرت..

بازم حرف گوش نکرد تا خریدن براش

ولی قسم و آیه که کلاه بزاره و سرعت زیاد نره...۱۹ سالش بود

بنظرم بعد ۱۸ سال یه دلیلی داشته اجازه دادن گواهی نامه بگیرن

نمیشه که با این طرز فکر زندگی کنی گل!!!!یکم اعتماد کن...زیاد سخت بگیری میپیچه به دست و پات!

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  

اصلا زیر بار نرو  این پسر که هنوز گواهی نامه موتور سیکلت هم نداره از الان  تحت تاثیر رفتار دوستاش قرار گرفته قطعا بعد از خرید موتور هم تحت تاثیر رفتارهای هیجانی اونها قرار می گیره و ممکنه با سرعت زیاد بر دور  دور  کنن  و این خیلی خطرناکه 

بهتر است روی پای خود بمیری تا روی زانو‌هایت زندگی کنی. (رودی)

گلم پسر خاله هام و شوهر خودم تو سن کم موتور گرفتن به خانواده میگفتن آروم میریم بعد که از خونه یکم دور میشدن با سرعت زیاد میرفتن و تک چرخ میزدن خیلی تصادف ها هم پیش اومد..کلا اینجا بچه رو ۷..۸سالگی یاد میدن بچه هنوز قدش نمیرسه براش موتور میخرن و من کاملا مخالفم 

بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بده  گاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌
ببرش سمت ورزش.. 

بهش گفتم چرا سمت چیزای منفی میری بیا سمت چیزای مثبت مثله ورزش گفت میخوام برم بوکس خب آخه این چه ورزشیه میره میزنه خودشو ناکار میکنه منم نزاشنم بره

داداش منم از بچگی التماس میکرد براش موتور بخریم مادرم اصلا قبول نکرد الان ۲۳سالشه تقریبا تازه رفته سربازی هنوز مادرم قبول نمیکنه براش موتور بگیره 

بهش گفتم چرا سمت چیزای منفی میری بیا سمت چیزای مثبت مثله ورزش گفت میخوام برم بوکس خب آخه این چه ورزش ...

اگه علاقه داره بنظرم بزار بره هر ورزشی خطر خودش رو داره ولی اگه علاقه داره میتونه پیشرفت کنه

بهش بگو صبر کن ۱۸ سالت بشه گواهینامه بگیری واست ماشین میگیرم

البته اگر پول داری ، حتی شده ی ماشین مدل پایین بگیری از موتور بهتره

بگو اگر الان موتور بگیرم بعدا دیگه اصلا از ماشین خبری نیست

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
بهش بگو صبر کن ۱۸ سالت بشه گواهینامه بگیری واست ماشین میگیرم البته اگر پول داری ، حتی شده ی ماشین م ...

گفت ماشین نمیخوام الان برام موتور بگیری بهتره تا منتظر ماشین بمونم

بهش بگو صبر کن ۱۸ سالت بشه گواهینامه بگیری واست ماشین میگیرم البته اگر پول داری ، حتی شده ی ماشین م ...

روستا ک میریم خونه مادر شوهرم با ماشین دور میزنه بعد همسایه ها ب شوهرم گفتن بچت با ماشین خیلی تند میره شوهرمم خودش دیدتش حتی کنارشم نشسته بوده و تند میرفته خب این الان با ماشین اینطوری میره موتور داشته باشه دیگه چیکار میخواد بکنه

2810