2777
2789
عنوان

حاجت دارا بیاید یچی اوردم رد خور نداره خودم ۷ سال مینویسم

| مشاهده متن کامل بحث + 42867 بازدید | 121 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چشم حتما حتما دعا میکنم و مینویسم هنوز مال امسالم‌رو ننوشتم...همین روزا مینویسم اسمت بگو ک فراموش نک ...

واسه منم خیلی خیلی دعا کن ممنون 😢

میشه واسه اجابت دعاهام صلوات بفرستین؟😔 تیکر حاجت روایی
چشم مینویسم عزیزم اسمت بگو اتفاقا همین روزا مال امسالم رو‌میخوام بنویسم توام بنویس ناامید نشو ...

قربونت ازته دل بنویس باور کن خواهری میکنی 

درخواست دوستی میدم 

بنویس انشالله ارزوهاش براورده شه  ..مشکلی که براش پیش اومده و میدونی چه قدر ادیتش میکنه حل شه ازاین به بعد روزهای بهتری رو ببینه حال دلش خوب شه و به تو نزدیک تر بشه و گناهاش کم تر بشه بنویس معجزه ی زندگیش اتفاق بیفته 

اسم ...ماجده 

بنویس انشالله ارزوهاش براورده شه  ..مشکلی که براش پیش اومده و میدونی چه قدر ادیتش میکنه حل شه ا ...

حتما عزیزم

ماشالله لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم..
من 25 ام پریود میشم. چکار کنم .نمیشه  الان بنویسم؟ ؟آخر یه  کاربری  گفت 25 ماه باشه

من و خونوادم هر روزی که بخوایم مینویسیم معمولا هم بیشترش براورده میشه .. ولی فقط ماه رمضون باشه

سلام عزیزدلم شنیدم باید ۱۹ یا ۲۵ ماه رمضان باشه درسته؟یا هروقت نوشتیم اشکال نداره؟

من تاحالا نشنیده بودم ۱۹ ام یا ۲۵ ام .. من هرروزی که تونستم نوشتم .. 

خانمی چه روزی بنویسم مثلافردامیشه

خودم ک هرروزی از ماه رمضون ک تنها بودم و تونستم نوشتم فرقی نداشته ولی دیدم چند نفر نوشتن ۲۵ ام میشه