2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه بار دامن مادر شوهرم زیر پاش گیر کرد در اومد از پشت😑😑😑

یعنی من و خواهر شوهرم زمین و گاز میزدیم خخخخ

در پی رد و قبول عامه خود را خر مساز*چونکه نبود کار عامی جز خری یا خرخری*گاو را باور کنند اندر خدایی عامیان*نوح را باور ندارند از پی پیغمبری

تودوره همی خانوادگی بجای اینکه بگم اهنگو لب زده گفتم لب دا ده

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

بچه دوستم تازه بدنیا اومده بود

یهو وسط مهمونی با صدای خیلی بلند گو........

همه برگشتن دوستم رو نگاه کردم گفتن زشته خجالت داره واقعا😂😂

بیچاره همش قسم میخورد والا بلا کار من نبود😂

وزن شروع: ۷۹😣 -  وزن فعلی: ۶۰🤗 -  وزن هدف: ۵۷😍 ⁦قد: ۱۶۱ ❤️⁩ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁⁦❤️⁩  یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍

دخترم یک و نیم سالشه میون جمع ۱۵ نفره خانواده شوهری ، مرد و زن همه نشسته بودن رفت لباس زیر منو(ش و ر ت) از تو اتاق اورد وسط مهمونا ،حالا همه خیره ب دخترم ،اینم داره تو دستش تاب میده ،من آب شدم دیگه🥴😂

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃

یه خاطره رو هزار بار تعریف میکنن تو هر مهمونی

همیشه هم مثل دفعه ی اول گوش میدیم و حسابی میخندیم 

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

یه بار بچه بودم خونه داییم بودیم موقع شام خودم رو کشتم تا بهم یه بشقاب خورشت دادن بزارم سر سفره🤣

خلاصه بشقاب رو گرفتم تا ببرم سر سفره همش دستم کج بود میریخت رو قالی خودمم متوجه نمیشدم تا داییم بشقاب رو ازم گرفت دید یه قاشق خورشت مونده ته ظرف😆😆