2777
2789
گوزیدن خاله شوهرم سرسفره جوونم هستا بنده خدا از دستش در رفت

بنده خدا ازپشتش در رفت🤣🤣🤣

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

خخخ زن عموم پانتومیم گاو بازی کرد بنده خدا خودش چاقه اشاره کرد ب هیکل خودش😂😂😂🤣🤣🤣

دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهونی بود سرتا سر سفره انداخته بودن و همه دور نشسته بود تازه مهمونا میخواستن شروع کنن غذا بکشن دختر صاحبخونه اومد از سفره بپره مثلا دمپاییش افتاد تو سفره😐 (دختره ۲۵ سال این حدوداس) همه هم رودروایسی داشتن فقط قرمز شده بودن نمیخندیدن من دوس داشتم قهقهه بزنم😂

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐

یه بار بچه های خواهر شوهرم داشتم بازی میکردم سر سفره یکیشون اون یکی رو هول داد ( سر سفره بودیم ) با کله رفت تو اش من خیلی خندیدم قیافه خواهر شوهرم دیدنی بود

بابام بیمارستان بود یکی از اقوام با زنش اومده بودن وصع بابامو جویا بشن طفلی مرد دهنشو باز کرد حرف بزنه بچه برادرم چنان گوزید اتاق بزرگه از این سر به اون سر رسید.وای نه میتونسیتم بخندیدم نه خودمونو جمع کنیم طفلی مرده جمع رو بدست گرفت و حرفشو ادامه داد