2777
2789
عنوان

پیش به سوی دبستان

| مشاهده متن کامل بحث + 475567 بازدید | 4580 پست
سلاملطفا اگه امکانش هست بهم جواب بدین.دقیقا منم مثه شما مادر به شدت حساسیهستم و تمسالم پسرم میره کلا ...

سلام

خوبین؟!

عزیرم منم همین منطقه هستم

الان میخوام پیش دبستانی ثبت نام کنم

شما چیکار کردین برای گل پسرتون؟!

مدرسه کجا ثبت نام‌ کردین که از الان مد نظر  داشته باشم واسه سال دیگه

و اینکه اگه از پیش دبستان هم اطلاعاتی دارین ممنون میشم راهنماییم کنید

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام کسی از مدرسه درخت دانش اینجا هست؟میخوام بدونم راضی هستید؟

سلام عزیزم من کاربر قدیمی سایت هستم بعد از مدتهااااا چون داشتم راجع به مدرسه تحقیق میکردم باز اومدم اینجا سر بزنم😁پست شما رو دیدم، من دو سال پیش رفتم ثبت نام پیش دبستان یک درخت دانش از محیطش خوشم اومد اما پرسنل زیاد نظرم رو جلب نکردن، امسال باز قصد داشتم مجدد برم و یه بررسی کنم چون مسیرش هیلی خوبه برای من ولی نظرات ضد و نقیض خیلی زیاده متاسفانه و یه چیزی که اغلب تاکید میکنن اینه که خیلی بفکر پول هستن

سلام عزیزم من کاربر قدیمی سایت هستم بعد از مدتهااااا چون داشتم راجع به مدرسه تحقیق میکردم باز اومدم ...

سلام مجدد عزیزم 

بله دقیقا منم برای پیش دبستان میخوام ثبت نام کنم نظراتی که میخونم یک بار میگم بنویسم یک بار پشیمون میشم میرم دنبال مدرسه جدید. خیلی انتخاب سخت شده من دارم روی روشنگران جهان کودک فکر میکنم

الی جون منظورم برای مصاحبه خرد بهتون زنگ زدن? میدونید مصاحبه چطوریه؟

میشه بیشتر در این خصوص توضیح بدید؟

و اینکه بعدتر به مشکل برنخوردید؟ 

مثلا پایه ششم میتونن با توجه به اینکه دیر رفتن مدرسه آزمون تیزهوشان شرکت کنن؟

🌸