2777
2789
عنوان

پیش به سوی دبستان

| مشاهده متن کامل بحث + 475571 بازدید | 4580 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رومینا خانم

شنیدم خرد کلاسهاش کمتره و تعداد ۱۵ نفر در هر کلاس داره

به نظر من راه دور در این تهران شلوغ سممممممممه و بحث یک روز و یک سال هم نیست
من اولین گزینه ام برای انتخاب مدرسه نزدیکی مسیره و منزلم به این دو مدرسه نزدیکه و دنبال هیچچچچچچ مدرسه دیگری در تهران نبودم که راه دور رفت وامد نکنم

الی خانم
دخترتان کدام کلاسه در ستارگان ? متولد چه ماه و سالی است ? شاید یکدیگر رو بشناسیم

الهه جان
دو حسن مهم ستارگان : تدریس زبان عالی و اساسی , نظم عالی در همه امور و تدریس و برنامه ریزی
دو عیب مهم ستارگان : هیچ کاری برای پرورش خلاقیت و هنر بچه ها انجام نمی شود, انتقاد ناپذیرند
دوستان ما مصاحبه مهدوى رو دادیم و فعلا تصمیمم عوض شد و امسال دخترمو به مدرسه نمیفرستم و انشاالله سال دیگه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست

آرزویم این است

آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست .....
بیشتر ببینید
سفید و سیاه جون پسر من سلام منطقه 3 میرن.

متاسفانه من اطلاع زیادی از سلام دخترانه ندارم.ولی یکی از دوستام مدیرش (خانم شیرمحمدی ) رو میشناسه و میگه دارای سوابق درخشانی هست و از لحاظ مدیریت نمره بالایی داره.
مامى ادرینا جون سوال خاص. نپرسیدن و بیشتر در مورد مساءل اعتقادى بود اما من احساس کردم براى دخترم زوده
تمام مراسمها رو براى بچه ها میگیرن و در موردش توضیح میدن

آرزویم این است

بیشتر ببینید
در مورد سلام هم تا جایى که تحقیق کردم مدرسه قوى هست و یک شعبه هم قراره تو دروس بزنن
اما اگر الان میخواهید اقدام کنید باید از شهبه دزاشیب اقدام کنید چون هنوز محل مدرسه جدید اماده نیست
بازم اطلاعات داشتید به منم بگید لطفا

آرزویم این است

بیشتر ببینید