آلیس جان دخمرم سنتور انتخاب کرده . ساز خوبیه حتی تمرینش هم دلنشینه . امیدوارم هلیا جون بهترین تصمیم رو بگیره چه خوبه بزاریم خودشون تصمیم بگیرن واقعا هنره.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان که هلیا از مدرسه اومد بهش از شرایط المپیاد گفتم. فعلا که منصرف شد! خودمم حوصله ی کلکل کردن باهاش رو نداشتم. تابستون نازنین مون می خواست پای المپیاد بگذره.
همه می خواهند بشریت را عوض کنند؛ولی دریغا،هیچ کس در این اندیشه نیست که خود را عوض کند.
آلیس جان سلام عزیزم شما از بخش بین الملل سوده چه اطلاعاتی دارید؟ سوده پسرونه که نداره نه؟ شنیدم سوده یه ساختمون جدا واسه بخش بین الملل داره ، خیلی کنجکاوم بدونم چه بچه هایی رو اونجا پذیرش می کنن و عملکردشون چه جوریه؟!
سلام راستی این مدارس امور خارجه چجورین برای افراد عادی هم هست یا فقط برای خوداشونه البته فکر نکنم خیلی قوی کار کنن! یه جور فسیلی به نظر میان البته ببخشید اینطور گفتم :\
دل وقتی مهربونه شادی میاد میمونه خوشبختی از رو دیوار سر میکشه تو خونه
سلام مامان نگار عزیز. من تا اونجا که می دونم ساختمون مدرسه ی بین الملل جدا نیست و تو همون ساختمون طبقه ی آخر مدرسه ی بین الملل هست. اونجا بچه هایی رو ثبت نام می کنند که أقامت یه کشور دیگه رو هم دارند . ظاهرا درس هاشون با مدارس بقیه ی کشور ها مطابقت داره و تمام درس ها به زبون انگلیسی داده میشه و حتی خیلی از بچه ها به زبون انگلیسی با هم حرف می زنند. راستش از عملکرد شون اطلاع خاصی ندارم. فقط در این حد می دونم که اگه دانش آموزی وسط سال بخواد بره کشوری که اقامتش رو داره می تونه ادامه ی مدرسه اش رو تو مدرسه همون کشور ادامه بده. و هر موقع برگشت دوباره ادامه درس هاش رو تو همین مدرسه بین الملل ادامه میده
همه می خواهند بشریت را عوض کنند؛ولی دریغا،هیچ کس در این اندیشه نیست که خود را عوض کند.
سلام مامانا عکاسی بچه های گلتونو دست من بسپارید نصف قیمت عکاسی های بیرون من تو خونه عکاسی میکنم بدون ورودی برای مثال عکس سایز 13.18 بیرون 15000 تومان است من باشاسی 12000 تومان و بدون شاسی 9000 تومان میگیریم و به ازای سفارش 13 عدد عکس تابلو 20.25 هدیه بگیرید با تشکر حسینی 09365302339
سلام دوستان .صبح همگی بخیر .دختر من امسال میره پیش دبستانی .اسمش را نمونه تهران ( درخت دانش ) نوشتم .مدرسه نامی هم قبول شد .کسی میدونه این دوتا مدرسه چه جورین ؟