2777
2789

😭😭چیزی که همش میترسیدم سرم اومد همیشه میگفتم خیانت ببینم میزارم میرم ولی الان دلم به حال بچه هام میسوزه دعا کنید فقط دعا کنید نه خودم نه بچه هام آواره نشیم هرکی میتونه برا یه صلواتی یه سوره ای بخونه 😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومد خیلی ابراز پشیمونی کرد گریه افتاد گردن هم نگرفت الان رفته سیمکارت خریده پنهونی😔دعا کنید برا کا ...

وای چطور میتونی تحمل کنی خیانت کنه و تو خبر داشته باشی من نمیتونم 

وای چطور میتونی تحمل کنی خیانت کنه و تو خبر داشته باشی من نمیتونم

منم تو این چند روز داغون شدم کسی چه میدونه چی کشیدم ولی فک میکرذم واقعا پشیمونه و یه اشتباه کرده موندم 

من باردارم و یه بچه دیگه هم دارم خدا به اونا رحم کنه حداقل 😔😔

حالا که پشیمونه ازش بخواه یه چیزی به نامت کنه

اولش اومد التماس که پشیمونم و اینا چیزیم نداره به نامم بزنه ولی گفت هرچی خزیدم میزنم به نامت 

ولی الان باز رفته پنهونی یه سیمکارت خریده به من نگفت حس خوبی ندارم فک میکنم باز میخواد به گند کاریش ادامه بده