2777
2789
عنوان

پیش به سوی دبستان

| مشاهده متن کامل بحث + 476546 بازدید | 4580 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آلیس جون ممنونم از تبریکتون
من واقعا از شما ممنونم و دوستان سابقه دار قدیمی که از اطلاعاتتون استفاده بسیار کردم
خصوصا ممنون که هنوزم وقت میگذارید و اطلاعاتتونو در اختیار ما میگذارید
سلام دوستان صبح بخیر.

خواهش می کنم الی جون.من هیچ اطلاعات خاصی ندارم.من هم از اطلاعات دوستان این تاپیک خیلی استفاده کردم تا حال.

تر گل جون در مورد آفتاب آذرین اینطور می دونم که زبان اصلی آموزشیش به جای انگلیسی فرانسوی هست.
مدرسه ی خیلی گرونیه.
اطلاعات خاص دیگه ای ندارم.ولی بعید می دونم از نظر آموزشی خیلی قوی باشه.
بازم میگم مطمئن نیستم.ولی بیشتر اینطور حس می کنم یه مدرسه ی تجمل گراست
همه می خواهند بشریت را عوض کنند؛ولی دریغا،هیچ کس در این اندیشه نیست که خود را عوض کند.
ترگل جون هر موقع رفتی مصاحبه ی مهدوی بیا بگو چه سوال هایی پرسیدن.
همه می خواهند بشریت را عوض کنند؛ولی دریغا،هیچ کس در این اندیشه نیست که خود را عوض کند.
درسته شیمن جون.کاشکی انقدر شایعات رو باور نمی کردیم و خوب بودن هر شخص یا مجموعه ای رو راحت از این حرف ها باور می کردیم.
سلام الیس جون دخترگلت خوبه صبح بخیر

راجع به مدرسه دانشمند شهرک غرب خ مهستان اطلاعی داری ؟ ممنون
من تمام زندگی خودم را با اطمینان به خالق رودخانه هستی و به جریان زندگی سپرده ام و چون می دانم در آغوش رودخانه ای هستم که همه ذرات آن نشان از حضور یار دارد از افت و خیزهایش هرگز دل آشوب نمی شوم و من در آرامش هستم خدایا شکرت
بیشتر ببینید
سلام دوستان.
متاسفانه من به خاطر همین شایعات در مورد مدرسه مهدوی می خواستم انصراف بدم که یکی از خانمهایی که پست هامون رو فقط می خوندن و هیچ وقت نتونستم پیداشون کنم به من ایمیل زد و راجع به مهدوی و نقاط مثبتش برام نوشت و گفت که بیشتر این شایعات پوچ و بی اساسه. بعد از چند تا از مامانهای مهدوی پرسیدم و اونوقت نظرم رو تغییر دادم. تا حالا هم خدا رو شکر راضی هستم.

امیدوارم اون خانم هرجا هست موفق باشه.