2777
2789
عنوان

پیش به سوی دبستان

| مشاهده متن کامل بحث + 476547 بازدید | 4580 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بعد اومد پایین و همراه من به یک اتاق رفتیم که خانمی اونجا بودن که فکر کنم شاید روانشناس بودن اسم و فامیل دخترمو پرسید ازش خواست شعر بخونه و بشماره پاول بهش داد
نقاشی بکشه و در ضمن نقاشی راجع به هصوصیات اخلاقی مثبت و منفیش از من پرسید و خوابش و غذاش و اتفاقات کودکیش کمی
و همین
من در کل خیلی راضیم به نظر من علاوه بر زبانش که واقعا خوبه نقطه قوتش هماهنگی کامل با نظام آموزشی ایران هست
البته تقطه قوتش این هست که خلاقیت تا حد کمی اونجا بهش پرداخته میشه که به نظر من بیرون از مهد تا حدودی قابل جبرانه
ببین نثلا من فکر می کنم پیش مهدوی به لحاظ مونته سوری خیلی با ارزشه
اما آیا بچه من می تونه سالهای بعدم هر زمان به کار مورد علاقش بپردازه یا از کلاس اول باید تو یک دیسیپلین تظام آموزشی قرار بگیره
این چیزیه که من نمی دونم یعنی متاسفانه نمی دونم سیستم دبستان مهدوی چگونست همچنین خرد
الی جون در هر صورت بچه هرجا که باشه از کلاس اول به بعد خواه ناخواه باید طبق سیستم رفتار گرایه آموزش پرورش درس بخونه ! البته یه مقدار دیسیپلین بخصوص برای بچه های الان لازمه!