2777
2789
میگن تو ایران شرایط خاصی داره حتما ۲تا بچه داشته باشی سنت برسع  درسته؟؟؟

نه بابا کی گفته!

تو پول بده به دکتر با جون و دل بیستا برات میرازه

اما خانه بهداشت بهونه الکی میاره تا از سر بازت کنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جفتش😐و اینک تو عقدم😐ایشالا ک پریود میشم قلبم وایستاد😐

نترکی دختر انشاالله که پریود میشی

یاده خودم افتادم تو عقدم چقدر بی بی چک یواشکی میزدم 

حتی بعده عروسیم میخاستم بزنم باز تو فوبیای عقد بودم و یواشکی بی بی زدم که یادم افتاد دیگه سه ساله عروسی کردم و یواشکی زدن نداره😂😂😂

نترکی دختر انشاالله که پریود میشی یاده خودم افتادم تو عقدم چقدر بی بی چک یواشکی میزدم  حتی بع ...

منم شدید فوبیا دارم😐بخدا تا حالا خابم نبرده حساب کردم با امروز شد ۸روز.البته من کلا پریودم نامنظمه.کلا امروز لک دیدم و شکم درد دارم تعجب کردم چرا خون نیومد خیلی میتزسم😣وای😣😣😣😣از بی بی چک میترسم استرس داره خیلی ییار مجبورا یواشکی زدم مردم و زنده شدم😣😣

تو عقد خب با کاندوم باشه  چون من قرص اورژانسیم خوردم باز باردار شدم و ناخواسته شد

الان اره ک ان د م

ولی بعد عروسی یه چیز دائمی مث امپول های سالانه و دستگاه اینااااا میخاممممم 

منم شدید فوبیا دارم😐بخدا تا حالا خابم نبرده حساب کردم با امروز شد ۸روز.البته من کلا پریودم نامنظمه. ...

ته تهشم خدانکرده شده باشی یه آمپول سقط میزنی در درجه آخر 

منم نامنظمم .اما نیستی عزیزم به خاطره استرست هورمونات بهم ریختع

الان اره ک ان د م ولی بعد عروسی یه چیز دائمی مث امپول های سالانه و دستگاه اینااااا میخاممممم 

دستگاه ۹۰ درصد جواب میده 

آمپولو نمیدونم اما خدانکرده طوری نباشه که تا اخر عمر قید بچه زده بشه چون شنیدم بعضی آمپولا نازایی میاره

دستگاه ۹۰ درصد جواب میده  آمپولو نمیدونم اما خدانکرده طوری نباشه که تا اخر عمر قید بچه زده بشه ...

اااا نازایی هم میاره

زن عموم ۳ماهه زد عین ۳ماهو خونریزی داشتت کم و بیش