2777
2789
عنوان

آشپزی و شیرینی پزی مامانای بهار 90 (کدبانوها بشتابین)

| مشاهده متن کامل بحث + 38680 بازدید | 732 پست
ایرانا می بینم عکس در کردییییییییییییییییی

ایول

متین خیلی غذای خوشمزه ای هست البته فوت کوزه گریش کره و پیازداغ فراوونه
هر هدف رویایی است با مهلتی محدود. باید برای رسیدن به آن طرح ریزی کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با این دستگاههای کرپ ساز کزپ درست کرده بودم و لابلاش یه سس (سس مایونزو خیارشور رنده شده و جعفری خردشده) زدم و کالباس . بعد با قالب گرد در اوردمشون .
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
اینم سایتت دانشگاه من
http://instroct.ac.ir/
و اینم واحدهای کاردانی البته من الان کارشناسی هستم ترم دو

دروس کاردانی ناپیوسته پودمانی رشته آشپزی

احکام خوردنی ها و آشامیدنی ها در اسلام
اجباری
2
0
شیمی مواد غذایی
اجباری
2
0
امور کارکنان
اجباری
2
0
کاربرد رایانه در آشپزی
اجباری
1
1
مبانی نظری آشپزی
اجباری
2
1
بهداشت در محیط کار
اجباری
2
0
بهداشت مواد غذایی
اجباری
2
0
بیمه
اجباری
2
0
اصول علم تغذیه
اجباری
2
0
ایمنی و کمک های اولیه
اجباری
1
1
آشپزی ایرانی1
اجباری
1
1
آشپزی منطقه ای ایران
اجباری
1
1
قصابی در آشپزخانه
اجباری
1
1
آشپزی ایرانی2
اجباری
0
2
زبان تخصصی انگلیسی
اجباری
1
1
مکالمه تخصصی انگلیسی
اجباری
1
1
غذاهای آماده
اجباری
1
1
آشپزی بین الملل1
اجباری
1
2
آشپزی بین الملل2
اجباری
1
2
قنادی1
اجباری
1
1
قنادی2
اجباری
1
1
دسر و کافی شاپ
اجباری
1
1
طراحی منو
اجباری
2
0
کنترل هزینه غذا
اجباری
2
0
گردش کار در آشپزخانه
اجباری
2
0
طراحی آشپزخانه
اجباری
2
0
کار در آشپزخانه حرفه ای
اجباری
0
2

بهار خاتون داری منو حسابی مشتاق این رشته میکنی..راستی یه سوال !؟ از قبل هم استعداد و خلاقیت تو آشپزی داشتی یا رشته ات خیلی تاثیر گذاشته؟(برا خودم میخوام بدونم که الکی وقت نزارم بعد از 8 ترم بازم سر جای اولم باشم)

بقرعان نمیدونستم غزاله همچین رشته ای هست وگرنه از اول میرفتم سراغش..
غزاله کلاسهای فنی و حرفه ای خوبن؟
خواهر شوهر من از این کلاسهای شیرینی پزی رفت فکر کنم بالای یک میلیون هم هرینه کرد ولی در نهایت با منی که فقط از نت یاد میگرفتم فرق چندانی نداشت .
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
من لیسانس ادبیات دارم از کرج ولی از قبل خیلی دوست داشتم آشپزی رو الان سرم درد میکنه یا مریضم و خسته آشپزی میکنم یادم میره دردامو . مانلی جان اگه واقعا عاشق آشپزی هست برو کارت کنکورش البته معدلیه بهمن میاد اگه خواستی شرکت کن . باید دانشگاهم میری تو این رشته خودتو هر روز آبدیت کنی . ما کارورزیمون هتل اوین بود تا ترم 3 واحدامون نظری بود بعد عملی شد کلا 6 پودمانه کاردانی آشپزی یکی از بهترین سالهای زندگی من بود . دختر و پسر آشپزی میکردیم سرکلاس خیلی حال و هول بود
کلاس آشپزی فقط آقای بهرامی روبروی بیمارستان قلب تهران و آقای رنجبر که شبکه 3 هست و استاد هوتن بارستاق که تو شبکه 5 درس میداد .اینا ماااااااااااااااااااااااااااااااهننننننننننننننننننننننننننننننننن
استاد یعنی اینااااااااااااااااااااااااااااا
آفرین هانیهههههههههههههههههه
عالی بودااااااااااااااااااااا
یه دونه ای

دستگاه کرپ ساز چیه؟
چقدر وایسادی پاش خمیراش رو درآوردی؟ زمانبره ها

هر هدف رویایی است با مهلتی محدود. باید برای رسیدن به آن طرح ریزی کنید