2777
2789
عنوان

مامانهای تیر 90 بیایید با هم اشنا بشیم.............

| مشاهده متن کامل بحث + 7432 بازدید | 267 پست
سلام .مرسی مامان دو خوشگل جون

راستی امروز هر 20 مین یه بار بردمش دستشویی امروز اصلا خونه رو کثیف نکرد و دو بار تو دستشویی کارشو انجام داد خیلی خوشحالم .از راهنمایی هاتون ممنون

جدا ما مادرا چقدر از چیزای پیش پا افتاده مربوط به نی نی هامون ذوق میکنیم خخخخخخخخخ

خدا همه ی نی نی هارو واسمون حفظ کنه

پسر من فقط بره ناقلا و کارتونای ترکیه نگاه میکنه.
و چند تا سی دی داره با اونا سرگرم میشه.خوبه حداقل میزاره یه چند دقیقه ای به حال خودم باشم
...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ترنج جون نمی دونم متاسفانه یا خوشبختانه پسر من اصلا به من وابسته نیست.خیلی اجتماعیه هر جا میریم با همه گرم میگیره.
مخصوصا خونه ی مامانم اینا رسما به ما میگه بای بای و بیرونمون میکنه
...
ماشالا ترنج جون عرض یک روز؟؟؟؟تو دیگه کی هستی؟افتخار هم داره واقعاااااا

من فعلا نتونستم پروژه رو ادامه بدم پسرم سرماخورده و نق نقو شده .شانس ندارم دیگه......

خیلی بیحالههههههههههههه دلم کبابه براش.
دعا کنین زودتر خوب شه مرسی
...
دخترم28 تیر دنیا اومده
22 ماهگی از شیر گرفتمش 3 روز طول کشید
هنوز جیششو اعلام نمیکنه و بهزور هم توات میاد
حرف زدنش خوبه
به منم خحیلی وابسته است با اینکه شاغلم
خوبی که از حد بگذرد........................نادان خیال بد کند
سلام به همگی خانمها

منم مامان کیانام .کیانا 23 تیر به دنیا اومد. تا اردیبهشت 92 شیرش رو ازش گرفتم. الانم هم پروژه پوشک رو دوهفته ای شروع کردم البته بجز مواقع خوابش خدارو شکرتاحالا خوب پیش رفته .توی حرفزدنش مشکلی نداره و هر حرفی رو میزنه ولی غذاخوردنش داغونه مدام باید گولش بزنم...
یه جایی خونده بودم که وقتی یه نفر زیادی عاشق یه نفر باشه بیشتر از این که بگه دوستت دارم میگه مواظب خودت باش!!!
سلام. دختر منم متولد 20 تیر 90.
اردیبهشت ماه از شیر گرفتمش ولی هنوز از پوشک نه.
نصفه نیمه حرف می زنه. خیلی بهم وابسته س.
غذاخوردنش خوبه. یه کمی لجباز شده . هر کاری رو می خواد خودش انجام بده ولی من باید کنارش باشم حتما
به به خوش امدین...
ایین جان بچه های منم دقیقا 3 تیر هستن...
از 10 تیر شروع به پوشک گیری کردم فقط شبها از همون روز اول پوشک کردم حتی ظهر ها هم باز بودن
براش شورتهای رنگی خوشگل بخر بگو دیگه پوشکت نمیکنم شورت خوشگل بپوش پوشک بده
اذییت میشی
زود زود هر یک ربع هفته اول ببر برای جیش
پی پی از که از قیافه اشون معلوم میشه دارن تا دیدی بگو بدو بریم تو توالت خوشگل که برات خریدم بشین پی پی کن برات دست بزنم هورا بگم...زود ببرش رو توات بچه بشونش و هی تشویقش کن.... خیلی سخته بچه ها ی من مخصوصا پسرم هنوزم از دستش در میره ولی خونسرد باش و همیشه ببرش سرپاش کن
قبل خوب ظهر هم حتما ببر از خواب هم که بیدار میشه بلافاصله ببر چون دیر بجنبی جیش کردن.. به.این فکر کن که من دو تا بچه رو از پوشک و شیر گرفتم و به حالم گریه کن
دور باش اما نزدیک، من از نزدیک بودن های دور میترسم.