2777
2789
عنوان

مامانهای تیر 90 بیایید با هم اشنا بشیم.............

| مشاهده متن کامل بحث + 7432 بازدید | 267 پست
سلام دوستای گلم. ممنون که راهنماییم می کنین
مامی دو تا خوشکل جون پازل دو تکه چه جوریه؟؟؟
من کارت هایی برای یاد دادن خوندن کلمات هستن که مقواییه براش گرفتم همه رو از وسط تا کرده :(
باز هم دوستان درباره بازی با نی نی خوشکلاتون بگین.مرسی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها محمد متین عینکی شد. امشب می ریم عینکش رو بگیریم. هم من عینکیم هم شوشو. حتما بچه هاتون رو پیش دکتر ببرید که ضعیف نباشند. امیدوارم با عینک کنار بیاد. بازم می یام
http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014012015533539214
سلام سلام مامانهای تیری...

ما از شمال شنبه شب امدیم با کلی کارررررررررر

دیروز هم دست برسام و تو میوه فروشی زنبور زد و کلی اذییت شد و ورم کرده بودم سرخ بود
ولی لان که بیدار شده خوبه خدا رو شکر...

عینک محمد متین جون هم مبارکککککککککه
دور باش اما نزدیک، من از نزدیک بودن های دور میترسم.
سلام .منم پستونک مهدی رو ازش گرفتممممممممممممممممم البته کمی بهونه گیر شده اما راضیم.

از پوشک هنوز نگرفتمش خیلی ناراحتم اصلا نمیگه.دیروز دیدم صداش در نمیاد رفتم دیدم تو اتاقش پی پی کرده مالونده به ماشینش اییییییییییییییی .نمی دونین چه حالی شدم خودمو اینقد زدم که نگو برداشتم پوشکش کردمو گفتم دیگه بازت نمیزارم.خلاصه فرشم دادیم قالی شویی.حرصم رو در آورده نمیدونم چیکار کنم کلافه شدم
...
مریم جون فقط صبر و بردباری باید داشته باشی. من سه روز اول هر ده دقیقه می بردمش. بعد کردم یک ربع بعد هم شد نیم ساعت الان بعد از دو هفته سه روزه کار داشته باشه می گه. شبها هم فعلا پوشک می کنم ولی بعدازظهرها که دو ساعت کامل می خوابه پوشک نمی کنم و وقتی بیدار می شه خشکه خشکه. اصلا هم دعواش نکن
http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014012015533539214
آوا امروز نذاشت من پوشکش کنم.میگه مامان خودم جیش داشتم میگم....خدا کنه اتفاقی نیفته من زیاد حوصله ندارم اخه.....مامانه محمد مهدی جون ناراحت نباش بچه داری همینه البته من خودمم کم طاقتما....ولی خب باید صبور باشیم دیگه
وای سمیه جون خیلی کلافه هستم.احساس میکنم که زوده براش آخه اصلا نمیگه.البته من هر 10 دقیقه نمیبرمش دستشویی و فقط ازش میپرسم فکر کنم ایرادم همین باشه .پس باید تند تند ببرمش دستشویی درسته؟؟؟؟؟

مانلی جون خوش به حالت که آوا خودش درک میکنه که باید بگه.ماشالا خوبم حرف میزنه.پسر من فقط کلمه میگه.آخه پسرا تنبل میشن خیلی
...
مرسییی سمیه جون.
مریم جونم آوا کامل حرف میزنه.منم شنیذم پسرا دیرتر صحبت میکنن.ایشاله همیشه سالم باشن.براش کتاب بخون من خیلی برلی اوا کتاب میخوندم ومیخونم.خیلیم باهاش حرف میزدم.ولی الان کم اوردم....
به به سلام به همه مامانهای زحمت کش.............

مریم جام مبارک پسونک گیری.............

خوش امد به بقیه بیایید از پیشرفتها..بازی ها سرگرمیهاشون بگید...
بچه های من کارتون نگاه نمیکنن بچه های شما چی؟
دور باش اما نزدیک، من از نزدیک بودن های دور میترسم.