2777
2789

اولین خا طره

من یه عمه دارم که پایه ی خاطرات ترسناک

ما بعضی اوقات میریم شهرستان پدریم خانوادگی

یه بار عمه ام تعریف میکرد میگفت:

..........

ادامه هم منتظر باشید الان میگم

سلام😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر من یه خاله خدابیامرز داشت که خونش قدیمی بود و پشت خونش کوه یعنی انگار کوه تموم میشد می رسیدیم به خونه این خدا بیامرز یه دستشویی زنگ زده گوشه خیلی داشت که درش بسته نمی شد   

سلام😐

خلاصه غمم میگه یه بار عروس خالم رفت تو دستشویی زنگ زده شب بوده می بینه وسط توالت یهو یه دست میاد تو که تا آرنج بوده و لباس سفید دستش بود داشته در رو میکشید سمت این بنده خدا

میگه جیغ و داد میکنه

کسی باورش نمیشه همون شب دیگران که میران همشون میبینن که این دسته واقعیه

هنوز که هنوز از اون توالت استفاده میکنن  

سلام😐
بگو من با یه عالمه تخمه اومدم

آخ آخ آخ😣یه مشت عوض من بخور.آلرژیم عود کرده نمیتونم بخورم دلم آبه واسش😟😟😟

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
چی گفت؟ 🙀

یه بار صبح زود شوهرم رفت سرکار ....ساعت هفت صبح بود ....منم اینقد خسته بودم گفتم تا ساعت ده بخوابم بین ساعت هفت تا ده هرنیم ساعت یکی منو صدا میکرد میگفت دع پاشو چه وقت خوابه ....پاشو غذا درست کن ....اععععععع دپاشو میگم ....چقد تنبلی ....خدارو اون بالاسر شاهده اینقدر صداها شبیه صدای شوهرم بود فک کردم شوهرم برگشته ....وقتی بیدارشدم دیدم هیچکی نیست دیدم ماهی آکواریوم طرف من وایساده نگام میکنه : ((((....منم توخونه تنها مث چی میلرزیدم ازترس

یه دونه دیگه

یه بنده خدایی تعریف میکرد که تو همون خونه بوده میگه شب بوده کوه پشت خونه هم تاریک میگه یهو دیدم یه چیز سفید داره چهار دست و پا از کوه بالا میره به جز لباس چیز دیگه ای نداشته بماند که چه شبی بوده فرداش چند نفر میرم کوه میبینن جای سم اونجا بوده  

سلام😐