2777
2789
عنوان

ترم بالاییای پرستاری ممکنه به منه ترم یکی راجب درسا راهنمایی کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 20 پست
برای اینکه بخوای بخونی و معلوماتتو اوکی کنی خیلی وقت داری هنوز استاد پراتیک ما استرس خالی بود،چن نفر ...

منو با اسی اشتباه گرفتی😂👌🏻

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم
منو با اسی اشتباه گرفتی😂👌🏻

اوا 

آره😁

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه درسا مهمن و تا آخر ترم نیفتادی بشین بخون زودتر. امتحان اسکی هم به شدت مهارت و تمرین میخواد من با ...

شما ترم چندین؟؟تا حالا شده درسیو بیوفتین؟؟میگفتن با شب امتحانی خوندن درسا رو میشه پاس کرد شل گرفتم

شما ترم چندین؟؟تا حالا شده درسیو بیوفتین؟؟میگفتن با شب امتحانی خوندن درسا رو میشه پاس کرد شل گرفتم

من ترم 3 ام

نه خداروشکر تا الان معدل الف بودم چیزی نیفتادم. 

عزیزم فکرکردی با معدل پاسی کجا جا داری؟ واسه استخدامی یکی از مهمترین ملاک ها معدل هست گوش نده به حرف آدمای نادون بی هدف 

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم