2777
2789
عنوان

قرار سینما با دختر فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 1412 بازدید | 173 پست
شوخی میکنی؟؟ من و اون خیلی صمیمی هستیم اصلا حتی بهش فکر نمیکنم...من فقط برام سوال اینه بنظرتون روابط ...

نوجوان هست و تو عالم خودش زندگی می‌کنه...بله...احتمالا هرشب هم خواب عروسی با شما رو میببنه

شما بگو حس ششم نظرمو گفتم چرا انقد خشن؟

چرا خشن؟! انگار خودت اعصابت خورده! نظرتو میگی به استارتر بگو من در مورد حرفام نظری نخواستم . خودش داره میگه اونوقت تو میگی دلش گیره و دروغ میگه؟!! چند چندی تو با خودت ؟! ریپ نزن جوصله حرفای بی منطق ندارم

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من شاید بیشتر از بقیه شما رو درک کنم 

چون خودم تو همچین محیطی بزرگ شدم که روابط کاملا عادی بود و همه راحت بودن 

کاری که من همیشه میکردم و میکنم اینه که سعی میکنم توی حرف زدن به طرف بفهمونم که اره شما برای من مثل برادر یا یه محرم میمونی 

و اصولاً سعی میکنم با کسایی که همسنم هستن بیشتر رعایت کنم اینو 

مثلا پسرعمو یا پسردایی خاله هامو که ازم با اختلاف بزرگترنتهی عمو یا دایی صدا میکنم 

اونایی که همسنن رو تو حرف زدن یهو داداش میگم بهشون 

و اینطور اونها هم متوجه میشن که نمیتونم به چشم دیگه ای بهشون نگاه کنم (اکثرشون اصلا بد چشم نیستن)

فقط یه مورد بود وقتی یهو گفتم بهش داداش آنچنان قیافش درهم شد که خودمم تعجب کردم 

بعد حتی اونها هم وقتی منو آبجی دایی عمو صدا می‌کنن حس خوبی میگیرم 

شماهم باید اونو همینطور صدا کنیدبعد مدتی متوجه میشه حس بینتون چطور هست

دخترها خیلی حساس هستند ...اگر قصد رابطه و زندگی نداری ازش فاصله بگیر...یه فیلمی بود دختره عاشق پسره بود ولی پسره متوجه نبودم مثل برادر پشت این دختر بود...دختروقتی متوجه حس واقعی پسره شد خیلی ناراحت شد و گریه کرد...وسط گریه گفت آدم فقط به دختری که عاشقش شده باشه میگه چقدر قشنگ موهاتو رو بافتی...چرا اون روز این حرف رو به من زدی...من خیلی دلم سوخت برای دختره

بعدم بیرون رفتن بنظرم باید محدود شه درست نیست 

و دیدناتون به همون جمع خانوادگی محدود شه 

شاید ناراحت شه یکم اولش ولی برای اون بهتره چون آسیب میبینه بدتر 

روابط خانوادگی رو یاد بگیرین به محیط بیرون نکشید ...برای هردو طرف ضرره 

امیدوارم جواب باشه...ممنونم از کمکتون...ما روابطمون فراتر هم شده...ما بیرون تنهایی میریم حتی تنهایی ...

به نظرم خود شما هم این رابطتون رو دوست دارین و بدتون نمیاد..شاید اگه با خانوادش مشکلی نداشتی باهاش ازدواج میکردی!

اون دختر هم حسش فرا تر از یه حس خواهر برادرانه اس..چون خواهر برادرا تو واقعیت سایه همو با تیر میزنن😅

ایشون  فکر میکنه شما خیلی پسر خوب و محجوبی هستین که بهش دست درازی نمیکنین و ابراز احساسات بیشتر نمیکنین..واسه همین هی بیشتر و بیشتر ابراز علاقه میکنه..

و چون با کس دیگه ای رابطه ندارین این حس ایشون رو قوی تر میکنه ..هر چه زود تر بهش حس واقعیتو بگو و یه کم دوری کن ازش ..اینجوری کمتر آسیب میبینه..

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..

سلامت باشید . منم گاهی گیر میدم 😁😂 مخصوصا اونا ک اسم پسر ندارن . در کل از بندگان برگزیده هستی تو ل ...

خخخخ بازم خداروشکر 😂😂

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی     

حتما عاشقت شده البته بیشتر وابستت شده

نمیدونم چی بگم والا اتفاقا زیادم باهم در ارتباط هستیم...

زیادم استوریمو لایک میکنه حقیقتا هنوزم مطمئین نیستم حسش فراتر باشه ولی نمیخوام ضربه زمانی بخوره دختر پاکیه

بله اگه احساسی بهش نداری آروم منطقی بهش بگو بره دنبال زندگیش وقتش رو هدر نده واسه شما

خب حقیقتا نمیشه دوست عزیز..

چون اول من هنوز کاملا مطمئین از این قضیه نیستم که اون حس داشته باشه

به نظر من نداره ،انقدر خودشو بهت نزدیک حس میکنه که این کارا رو میکنه منظور خاصی نداره

از بین نظرات واقعا دعا میکنم این حرف واقعی باشه چون اون دختر رو بعنوان خواهر خیلی دوست دارم و دلم نمیخواد ضربه بخوره

ما یه مورد این جوری داشتیم قصد دختر تور کردن بود😁پسرم قصد ازدواج داشت حالا براش مهم نبود کی باشه😅ج ...

چه پسر عجیب غریبی!!!

تاحالا ندیدم پسر براش مهم نباشه هرکی باشه!!!

این پسر بعدا ممکنه ضربه بخوره

سرد برخورد کن و بهش نشون بدع جایگاهی تو زندگیت نداره در غیر اینصورت دل ببنده مقصرید الکی امیدوارش نک ...

خب مشکل اینجاست نمیتونم سرد باشم من و اون دختر خیلی صمیمی هستیم...

همه چی همو میدونیم و یک جورایی بهترین دوستای هم هستیم همین چندساعت پیش حتی باهاش حرف زدم...

در همین حد ارتباطمون نزدیکه