2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بین اسم های مذهبی محمد و دوس دارم 

افرین زیباترین اسم جهان.همچینین کوتاه 👌

خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢
اخه واقعا بیست سال دیگه این اسما خیلیییییی بد میشه همین الانشم کسی اینجوری نمیذاره😒اخه امیر حافظ😐 ...

من ترجیح میدادم اسم پسرم بین المللی باشه‌...کوتاه و روان باشه...قابلیت خلاصه شدن نداشته باشه...همه ادمها تو هر سنی بتونن راحت صداش کنن و اسمشو ناقص نکنن

گذاشتم‌ رایان

خدا خیلی دوسم داره چون بهم یه گل پسر داده🤩😘خدایا شکرت❤
اینجا ابُلی صدا میزنن/:

شما ها کجا زندگی میکنید؟
منکه اصلا این چیزارو نشنیدم...

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
نظرتان چی 

بزار حامد.

باحسین جوره.کوتاهم هست

خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢
خیلی طولانی نیست امیرابوالفضل؟

دیگه هرکی ی سلیقه ای داره

بخاطر ابهت صاحب نامش امیر بغلش بیاد دوبرابر میشه جذابیتش

من خودم محمد و علی و بیشتر دوست دارم

🦋🌸 سید اولاد پیغمبرم 🦋🌸 شهدا شرمنده ایم...💜
من ترجیح میدادم اسم پسرم بین المللی باشه‌...کوتاه و روان باشه...قابلیت خلاصه شدن نداشته باشه...همه ا ...

خیلی هم عالی نامدار باشه ایشالله ولی واقعا ادم باید تو انتخاب اسم خیلی حساس باشه کسایی که اسمای تابلو‌میذارن همونان که در اینده طرف اسم شناسنامش مثلا اصغر بعد همه جا میگه من پرهامم🙁😐

خدایا پسرمو♥️سالم برسون دستم🧸 😍