بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢
اخه واقعا بیست سال دیگه این اسما خیلیییییی بد میشه همین الانشم کسی اینجوری نمیذاره😒اخه امیر حافظ😐 ...
من ترجیح میدادم اسم پسرم بین المللی باشه...کوتاه و روان باشه...قابلیت خلاصه شدن نداشته باشه...همه ادمها تو هر سنی بتونن راحت صداش کنن و اسمشو ناقص نکنن
گذاشتم رایان
خدا خیلی دوسم داره چون بهم یه گل پسر داده🤩😘خدایا شکرت❤
شما ها کجا زندگی میکنید؟ منکه اصلا این چیزارو نشنیدم...
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢
من ترجیح میدادم اسم پسرم بین المللی باشه...کوتاه و روان باشه...قابلیت خلاصه شدن نداشته باشه...همه ا ...
خیلی هم عالی نامدار باشه ایشالله ولی واقعا ادم باید تو انتخاب اسم خیلی حساس باشه کسایی که اسمای تابلومیذارن همونان که در اینده طرف اسم شناسنامش مثلا اصغر بعد همه جا میگه من پرهامم🙁😐