سلام میشه بگید چیکار کرد برای درمانتون؟؟کلا راه درمان چجوریه؟مال من از یه دندون کشیدن شروع شد.الانم ...
سلام برای درمان من ۴ تا قرص داد که درمان شدم من گوشم درد میکرد میزد به چشمم و سرم و فک و دندون همه درد میگرفتن چندتا دندون عصب کشی کردم خوب نشدم هر دکتر رفتم نشد درد گوش و احساس پری وای نگم که خیلی بد بود خدا نجاتم داد
سلام برای درمان من ۴ تا قرص داد که درمان شدم من گوشم درد میکرد میزد به چشمم و سرم و فک و دندون همه د ...
قرصها رو یادتون هست اسمشون؟منم احساس پری توی لپم دارم گاهی،ی گزگز یا مورمور شدن هم روی گونه زیر چشمم دارم که اذیتم می کنه ،مراعات هم کردین مثلاً غذای نرم و..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بهتر نشدین نسبت به اوایل دردتون؟منم گزگز و مورمور روی گونه زیر چشم دارم و گوش درد و اطراف گوشدارو چی ...
نه راستش من چندین ساله درگیر هستم و ولقعا در طول هیچ کاری نمیتونم بکنم از دردش و داروهای شل کننده عضلات و ضد التهاب و ژلوفن و اینا هم بهم دادن ولی باید با دستور پزشک باشه الان هم یه دکتر فک و صورت بهم گفتن باید دندون عقلامو بکشم تو دو هفته ی اخیر دوتارو کشیدم شاید اینا هم تاثیر بزاره روی فکم