2777
2789
عنوان

التهاب مفصل فک

| مشاهده متن کامل بحث + 23255 بازدید | 219 پست
سلام عزیزم من از چند هفته قبل متوجه صدای فک تو سمت چپ شدم ..تق تق صدا می کرد امشب هر دو طرف درد دارم ...

سلام عزیز نگران نباش توکل کن اروم باش ،بعدشم اگرتهرانی فقط جایی که به اون دوست گفتم برو چون من هردوجا رفتم میخوام دیگه کسی الکی استرس و هزینه نکنه واسه چیز بیخودی که سیف الدینی میده تو دنیا فقط ۵نفر واقعا تخصص این مسئله رو دارن واسه این مسئله زمان خیلی مهم ازدست نده اگر نی نی سایت زیررو کرده باشی پیام های من که مثل خیلی ازدوستان ازاسترس بود همه جاهست که ازبقیه پرسیدم و زمان ازدست رفت

سلام عزیز نگران نباش توکل کن اروم باش ،بعدشم اگرتهرانی فقط جایی که به اون دوست گفتم برو چون من هردوج ...

پیش کدام دکتر برم ؟ 

تو رو خدا مشکل شما چی بود دقیقا ؟ 

حل شد کاملا یا نه ؟ 

من دبیرم و باید مرتب حرف بزنم یعنی خوب میشم ؟ 

تو رو خدا کمکم کن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام عزیز نگران نباش توکل کن اروم باش ،بعدشم اگرتهرانی فقط جایی که به اون دوست گفتم برو چون من هردوج ...

تو رو خدا منو رها نکن 

من اصلا نمی دونم هنوز مشکلم چی هست 

خب این دکتر چطور آنلاین معاینه می کنه آخه 

مگه نباید فک رو ببینه ؟ 

تو رو خدا منو رها نکن من اصلا نمی دونم هنوز مشکلم چی هست خب این دکتر چطور آنلاین معاینه می کنه آخه م ...

این دوستمون دکتر ساره فرهادی رو معرفی کردن که واقعا خیلیا راضی بودن توی همین سایت

مهربان باشیم...

عزیزم من یک سال و‌نیم درگیرم  رفتم پیش سیف الدنی گارد داد ۱ماه زدم بدتر شدم بعدم به گفته اینایی که بارعایت کردن خوب شدن گوش کردم ۷ماه رعایت کردم بعد که دهنمو باز کردم فک ام دیگه باز نشد به حرف هیچ کس گوش نده فقط زیر نظر دکتر باش بعدش دی ماه امسال که دیدم فک ام بازنمیشه رقتم پیش این دکتر تو دوهفته تا گاردم اماده بشه ورزش داد دهنم باز شد الانم ۲ماه ونیم تحت نظرم 

تو رو خدا منو رها نکن من اصلا نمی دونم هنوز مشکلم چی هست خب این دکتر چطور آنلاین معاینه می کنه آخه م ...

دکتر من ویزیت انلاین داره ،بسیار دکتر دلسوز حرفه ایی ، حسابی وقت میزاره هرسری میرم برای تنظیم گارد ،ورزش هم میده

پیش کدام دکتر برم ؟ تو رو خدا مشکل شما چی بود دقیقا ؟ حل شد کاملا یا نه ؟ من دبیرم و باید مرتب حرف ب ...

منم معلمم ، من چون اول پیش سیف رفته بودم گارد مسخره ش زد فک ام بدتر کرد علائم زیاد شد بعدشم سرخود شروع کردم رعایت کردن بدتر شد فوق العاده استرس شدید داشتم ، 

علائم درد گوش ،گردن ، سر ، فک ، صدای تق تق ، صدای شن ریزه ،ترکیدن حباب ، سوزش و سنگینی استخون صورت ،و .....

من علائمم اینا نبود به حرف این و اون گوش کردم بدتر شد 

عزیزم من یک سال و‌نیم درگیرم رفتم پیش سیف الدنی گارد داد ۱ماه زدم بدتر شدم بعدم به گفته اینایی که ب ...

یعنی گارد خوبه یا بد ؟ 

اصلا چه شکلیه ؟ 

زدم نت هیچی نیاورد 

مگه میشه فک باز نشه ؟ هر لحظه داره وحشتم بیشتر میشه به خدا 

منم معلمم ، من چون اول پیش سیف رفته بودم گارد مسخره ش زد فک ام بدتر کرد علائم زیاد شد بعدشم سرخود شر ...

ببخشید شما که معلم هم هستید اون وقت گه بدتر بودید چه می کردید ؟ 

چطور سر کلاس حرف می زدید ؟