از دیروز سایت ارائه دهنده چت روم، با نقلب نام نی نی سایت و در سابدومینی به نام نی نی سایت اقدام به ایجاد بخش چت جهت جذب کاربران موقر و متین نی نی سایت نموده است.
با توجه به اینکه چندین نفر از اعضا محترم سوال فرموده بودند، بدینوسیله اعلام می شود که نی نی سایت هیچ نوع چت رومی ندارد.
از درج نام کاربری و رمز ورود نی نی سایت خودتان در سایت فوق اکیدا خود داری نمائید
بابا برااونا حرص نمیخورم براتاپیکمون که سرعتش کم شده چاره میخوام نمیخوایم بریم یه تاپیک دیگه همونو میخوایممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
زندگی زیباست.........[smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley]
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
این سایت روز به روز داره بهتر و پرامکانات تر میشه اما همچنان 2تا اشکال اساسی داره یکی سرعت افتضاحشششششششششششششششششششششششش یکی دیگه هم عدم امکان تغییر نام مستعار
بعدشم یه کاری کنید با زد اینتر ( Enter ) پست ارسال بشه.. و امکاناتی نظیر تغییر فونت و سایز و رنگ اون هم باشه و همینطور امکان آپلود عکس بدون نیاز به سایتهای آپلود کننده اینا رو هم اضافه کنید دیگه عالی میشه
عمو یه کاری کنید که صاحب تایپیک برای پاک کردن پست ها مجبور نشه یکی یکی پاک کنه بتونه مارک کنه و یه دفعه ای همه پاک بشه این بیشتر برای تایپیکای پدرمادر داره