2777
2789
عنوان

من دلم بچه میخواد😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1289 بازدید | 75 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اذیت که خب آدمیه بقول شما دیگه نمیشه به خودت برسی ولی شانسی که دارم مامانم کمکی هست کلااا میدونم خیل ...

والا چی بگم اخه میگن بین بارداری هاتون وقفه بندازید که بدن اماده بشه البته بیان دنیا تا ۷ ۸ سال در گیرشونی تا از اب و گل در بیان

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید؟🙏
چون پارسال این موقع باردار بودی باز دلت هواشو کرده  منم امروز ب شوهرم گفتم دلم باز بارداری میخ ...

😅😅😅

فقط 35 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت که منو دوباره لایق مادر شدن دونستی ازت میخوام مواظب بچه هام باشی و تودلیم رو صحیح سالم بزاری تو بغلم  🙏

هنوز بچت کوشولوعه بذار حداقل دوستاش بشه بعد عزیزم 

عشق مامان دوماه با من بودی و بهت عادت کرده بودم و چقدر ذوق اومدنتو داشتم ولی زود رفتی عشق مامان این دو ماه قد یه دنیا وابستت شدم و الان باید بدون تو نفس بکشم....یعنی میشه منم مادر بشم میشه برام دعا کنین😭😭😭😭😔😔😔😔
والا چی بگم اخه میگن بین بارداری هاتون وقفه بندازید که بدن اماده بشه البته بیان دنیا تا ۷ ۸ سال در گ ...

من دخترم دوسال و دوسه ماهشه الانم باردارم پنج ماهمه.... خیلی فکرم درگیره نمیدونم خوبه یا بد...خداخاسته بوده😑😑😑😞

اذیت که خب آدمیه بقول شما دیگه نمیشه به خودت برسی ولی شانسی که دارم مامانم کمکی هست کلااا میدونم خیل ...

باورکنیددوسال اول سخته ولی وقتی به بازی کردن بیفتن دیگه زیادکاری به پدرومادرندارن.دخترمن طفلی به خاطراینکه همبازی کسی بشه مجبوره حرف زور وقلدری بچه های دیگه روتحمل کنه

خیلی خوبه اونوقت دوتایی باهم بزرگ میشن

اره واقعا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت که منو دوباره لایق مادر شدن دونستی ازت میخوام مواظب بچه هام باشی و تودلیم رو صحیح سالم بزاری تو بغلم  🙏

من دخترم دوسال و دوسه ماهشه الانم باردارم پنج ماهمه.... خیلی فکرم درگیره نمیدونم خوبه یا بد...خداخاس ...

وای خیلی خوبه بسلامتی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هنوز بچت کوشولوعه بذار حداقل دوستاش بشه بعد عزیزم 

دلم میخواد وقتی 1 سال شد اقدام کنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باورکنیددوسال اول سخته ولی وقتی به بازی کردن بیفتن دیگه زیادکاری به پدرومادرندارن.دخترمن طفلی به خاط ...

اره واقعا بعد من خب الان صبروحوصله بیشتری دارم مادرمم الان حوصلش بیشتره کمکم کنه تا چندسال بعد وقتی فاصله بیفته خودمو میشناسم دیکه زورم میاد واسه بچه دار شدن چون وقتی پسراولمم اومد داشتم درس میخوندم وکلی کارای دیگه میکردم همه رو کنار گذاشتم تا به بچم برسم 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

به نظرم تا از شیرنگرفتیش اقدام نکن اگه زود نی نی جدید بیاد حق نی نی اولی میسوزه تفاوت سه چهار سال خوبه ب نظر من 

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  

اینم خوبه انشالله بسلامتی...دستت یجا پاک میشه

عشق مامان دوماه با من بودی و بهت عادت کرده بودم و چقدر ذوق اومدنتو داشتم ولی زود رفتی عشق مامان این دو ماه قد یه دنیا وابستت شدم و الان باید بدون تو نفس بکشم....یعنی میشه منم مادر بشم میشه برام دعا کنین😭😭😭😭😔😔😔😔