2777
2789
عنوان

من دلم بچه میخواد😕😕

1289 بازدید | 75 پست

با اینکه پسرم 5 ماهشه خیلی دلم میخاد دوباره زود باردارشم 😟😟

فقط 35 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت که منو دوباره لایق مادر شدن دونستی ازت میخوام مواظب بچه هام باشی و تودلیم رو صحیح سالم بزاری تو بغلم  🙏

عنوان اشتباه نوشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت که منو دوباره لایق مادر شدن دونستی ازت میخوام مواظب بچه هام باشی و تودلیم رو صحیح سالم بزاری تو بغلم  🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناموسا جدی میگی ؟

اره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشالله عزیزم  ولی گلم بذار پسرت یکم بزرگ بشه هنوز زوده

اره زود که هست ولی نمیدونم چرا دلم میخواد زود دوباره باردارشم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کوچیکه برا همون.من قبل یکسالگی دخترم ۳تا میخواستم.۳تا دختر😍😍از بس اروم بود دخترم.خداروشکر شوهرم عاقلتر از منه.بعد یکسالگیش فهمیدم بچه داری یعنی چی😂الان که تو ده ساله همچنان تک فرزنده

منم میخام ولی شوهر ندارم هنوز😁

نترکی الهی😂😂

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍

منکه عملیش کردم پسرم ۷ماهشه باز باردارم  باهم بزرگ میشن ایشاا 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن