2777
2789
سلام عزیزم خوبی منجود هستم توتاپیک باهمیم حرف زدیم  حالت چه طوره ان شالله خوبی دیگه نه ؟

سلام.گلم خوبم خیلی ممنون.شما چطوری؟هر از گاهی میبنمت توسایت . انشاالله که همه مشکلاتت حل شدن

خدایا شکرت🖤
سلام.گلم خوبم خیلی ممنون.شما چطوری؟هر از گاهی میبنمت توسایت . انشاالله که همه مشکلاتت حل شدن

ممنون خیلی محتاجم اون مسکلم که هنوز حل نشده یه اتفاق ناراحت کننده افتاده میدونی نمیخوام ناشکری کنم ولی خوشی هام زود گدرن ازدستم میرن تاجایی که دلم میخواد دیگه چیزی به دست نیارم که غصه بخورم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون خیلی محتاجم اون مسکلم که هنوز حل نشده یه اتفاق ناراحت کننده افتاده میدونی نمیخوام ناشکری کنم و ...

خدا خیلی مهربونه گلم.مصلحت مارو بهتر می‌دونه.اون بنده ای که دوسش داره زیاد امتحان می‌کنه.هممون مشکل داریم من از زندگی گذشتم بگم میبینی چقدر زجر کشیدم .ولی با صبر و توکل چیزهای که از دست دادم از اون بهترینشو برام خدا داده شکر خدا.توکل کن به خدا از ته دلت از خدا کمک بخواه بدون ناامیدت نمیکنه بهت قول میدم

خدایا شکرت🖤
خدا خیلی مهربونه گلم.مصلحت مارو بهتر می‌دونه.اون بنده ای که دوسش داره زیاد امتحان می‌کنه.هممون مشکل ...

عزیزم من ادم بدی هستم خیبی اهصابم و اخلاقم ضعیفه و خیلی تو زندگیم اشتباه کردم دریت میگی ما هیچ وقت با عقل ناقصمون حکمت خدا رو نمیفهمیم من به دنبال رحمتشم 

عزیزم من ادم بدی هستم خیبی اهصابم و اخلاقم ضعیفه و خیلی تو زندگیم اشتباه کردم دریت میگی ما هیچ وقت ب ...

هیچ بنده ای که خدا خلق کرده بد نیست.هممون تو زندگیمون اشتباه کردیم یکی اشتباهش رو میشه یکی قایم می‌کنه.شما از خدا ناامید نباش به درگاهش پناه ببر ببین چجوری دستتو میگیره

خدایا شکرت🖤