2777
2789
عنوان

معلما میشه بیاین

131 بازدید | 30 پست

من چند ماهه که معلم زبان بچه های بین ۱۱ تا ۱۵ سال شدم اوایل خیلی خوب بودن. به حرفم گوش میکردن ساکت بودن و من رو هم خیلی دوست داشتن باهاشون شوخی میکردم ولی الان کاملا برعکس شدن دائم ایراد میگیرن گوش نمی‌دن میگن شوخی باهامون نمیکنی از یه طرف میگن جدی باهامون باش و البته من هم گفتم که من معلمم و خودم تصمیم میگیرم که چه قوانینی داشته باشیم و نداشته باشیم خلاصه هرجور شده یک کرمی میریزن طبیعیه که من این قدر حرص میخورم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون شوخی وخنده کدرو خراب کرد ،خیلی کم باید شوخی کنی چون بچه ها از خدا شونه معلم بخنده دیگه واویلا

می‌دونی من اول که اومدم اینا یه گاردی داشتن اصلا صحبت نمی‌کردن مشارکت نمی‌کردن گفتم برای اینکه ارتباط بگیرن یکم باهاشون شوخی کنم ولی الان متاسفانه در رفته

می‌دونی من اول که اومدم اینا یه گاردی داشتن اصلا صحبت نمی‌کردن مشارکت نمی‌کردن گفتم برای اینکه ارتبا ...

خب همینه دیگه میخواستم اینو بگم چون اولش همه غریبه هستن ساکت میشن ولی بعدش باهم آشنا میشن رفیق میشن روشون باز میشه با مدیر آموزشگاه صحبت کنید اگه اذیت میکنن

خب همینه دیگه میخواستم اینو بگم چون اولش همه غریبه هستن ساکت میشن ولی بعدش باهم آشنا میشن رفیق میشن ...

خیلی صحبت کردم قوانین هم گذاشتیم ولی دل نمی‌دن من با یکی از همکارا صحبت میکردم می‌گفت اینا از درس خسته آن سعی کن بیشتر به بازی بپردازی خب نمیشه کتاب رو بذاریم کنار فقط بازی کنیم 

خب مثلا الان برمیداره به من میگه تو چون جدی دوست نداریم چی باید بگیم؟

خب بگو کلاس جای درسه پول دادین اومدین زبان یاد بگیرین نه اینکه مسخره بازی در بیارید با مدیر آموزشگاه صحبت کن که یه معلم دیگه بره اون کلاس

خب بگو کلاس جای درسه پول دادین اومدین زبان یاد بگیرین نه اینکه مسخره بازی در بیارید با مدیر آموزشگاه ...

اینا از این بچه پولدارای لوسن پدر و مادرشون هزینه میکنن فقط میان دلقک بازی یه بار ازشون پرسیدم برای چی دل نمیدی جوابی به من داد که من اصلا موندم گفت پدر و مادرای ما پولدارن ما برای چی باید درس بخونیم

خیلی صحبت کردم قوانین هم گذاشتیم ولی دل نمی‌دن من با یکی از همکارا صحبت میکردم می‌گفت اینا از درس خس ...

چی بگم سعی کن مشغولشون کنی دیگه مثلاً بگو کنفرانس ارائه بدید یا تحقیق بنویسید بیاید تو کلاس بخونید بسته به شرایط عمل کن نمیکنم کلا جدی و خشک باش یا اخم کن شوخی هم لازمه ولی نباید زیاده روی کرد

فقط بگذرون و بی تفاوت باش، درس و بده و فرار کن... فقط درس رو پیش ببر تا تموم بشه

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
اینا از این بچه پولدارای لوسن پدر و مادرشون هزینه میکنن فقط میان دلقک بازی یه بار ازشون پرسیدم برای ...

با پدر مادر هاشون صحبت نمیکنید؟ بگید این بچه اومده نظم کلاس رو بهم میریزه درس نمی‌خونه واسه چی میاد

2810