2777
2789
عزیزم میشه برای تاپیک عکس ماکارونی و دندون خراب ها گزارش بزنی ممنونم

زدم، 5تاصلوات برای حاجت روایی شما فرستادم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه ماهه شدنم مرده متحرک فقط واسه حرف دیگران که زخم زبون نشنوم میخندم

بالخره که باید زندگی کنی عزیزم ماهممون درد میکشیم سختی میبینیم هیچ کس نمیتونه بگه نه من مشکلم بدتره پس خودمو میکشم زندگی نمیکنم ماادمیم محکوم به زندگی کردن باید باهمه سختیا بسازیم میدونم راحت نیست ولی به این فکر کن که میتونی از بقیه زندگیت استفاده کنی روپای خودت وایسی انشالله یه نینی سالم بهت بده خدا نمیگم دردتو فراموش کن ولی نزار مانع زندگی کردنت بشه مشاور خوب صحبت مقاله یا کتاب بخون تا بتونی راحت تر باهاش کنار بیای قرآن بخون از خدا بخواه انشالله صبر میده 

بالخره که باید زندگی کنی عزیزم ماهممون درد میکشیم سختی میبینیم هیچ کس نمیتونه بگه نه من مشکلم بدتره ...

حرفات آرام بخشه گلم. ممنون. بله چاره ای جز صبر کردن نیست. من خودم خیلی زجر کشیدم تو زندگیم. از دست دادن بچم هم بهش اضافه شد. بعضی وقتا مثل امشب کم میارم میشینم دل سیر گریه میکنم. انشاالله همیشه سالم و خوشبخت باشی عزیزم  ممنون که این وقت شب به حرفام گوش کردی

خدایا شکرت🖤
حرفات آرام بخشه گلم. ممنون. بله چاره ای جز صبر کردن نیست. من خودم خیلی زجر کشیدم تو زندگیم. از دست د ...

خواهس میکنم گلم به خداقسم خودم بعضی وقتا ازغصه ای میخورم به  هق هق میفتم از نی نیت بخواه که تو بهشته برام دعا کنه ول چیکار کنیم مجبوریم ادامه بدیم به زندگی 

انشالله شوهرت ادم خوبیه و دوست داره نزار از زندگیش زده بشه اخه میدونی مردا مثل ما احساسلتی نیستن انتظار دارن همیشه سرپا بمونی ما زنها باید همیشه قوی باشیم میگم نه به خودت سخت بگیر نه به زندگیت چه اشکالی داره به زندگی برگردی برو ورزش انقدر حالت رو خوب میکنه که نگو دوستات دورهمی بگیر و خیلی کارای دیگه 

میشناسم کسایی که بچشونو ازدست دادن باز خدا بهشون نی نی داد انقدر زندگیشون شیرین شد انشالله زود سرپا شی گل من

راستس اسم نینیت رو بگو براش صلوات بفرستم میدونم اون تو بهشت نیازی نداره ولی خب ...

خواهس میکنم گلم به خداقسم خودم بعضی وقتا ازغصه ای میخورم به  هق هق میفتم از نی نیت بخواه که تو ...

خدارو شکر شوهرم آدم خوبیه همیشه پشت مه. هر وقت گریه میکنم میگه خدا رو شکر خودت سالمی تورو دارم بچه دار هم میشیم دلت باز خوشحال میشه. اگه لایق باشم برات دعا میکنم میخوام چهل سوره حشر رو بگیرم هر روز خواندنی بیاد تم. اسم دخترم رها. فداش بشم که مامان باباشو اذیت نکرد😔

خدایا شکرت🖤
خدارو شکر شوهرم آدم خوبیه همیشه پشت مه. هر وقت گریه میکنم میگه خدا رو شکر خودت سالمی تورو دارم بچه د ...

قربون دل مهربونت برم حتما دعام کن دعا کن خوشبخت بشم و یه معجزه برام اتفاق بیفته ممنون که انقدر مهربونی منم برا ارامش دلت ۵تا ایه الکرسی میخونم 

😍😍😍😍😍

قربون دل مهربونت برم حتما دعام کن دعا کن خوشبخت بشم و یه معجزه برام اتفاق بیفته ممنون که انقدر مهربو ...

ممنون❤ اگه دوست داشتی اسموتو بگو با ذکر اسمت بگم تو دعا. البته اگه لایق دعا کردن باشم

خدایا شکرت🖤
ممنون❤ اگه دوست داشتی اسموتو بگو با ذکر اسمت بگم تو دعا. البته اگه لایق دعا کردن باشم

لایق هستی گلم اسم کاربریم جودهست ببخش ازترس شناخته شدن چون اشناهام میان تو نینی سایت میترسم شناخته بشم به خدا بگی انشالله به دعای تو مشکلم حل میشه 

لایق هستی گلم اسم کاربریم جودهست ببخش ازترس شناخته شدن چون اشناهام میان تو نینی سایت میترسم شناخته ب ...

انشاالله خدا برات بهترین هارو رقم بزنه دوست خوبم. غرق خوشبختی و شادی باشی ❤❤❤

خدایا شکرت🖤
قربونت برم. الان نزدیک نه ماهه بچمو از دست دادم دلم متیرکه خسته شدم از گریه کردن😭

فدای دلت😘🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

سلام عشقم جانخوبی عزیزم هرکار کردم تگ نشدی  

میای برا ختم سوره حشر دوشنبه میخایم شروع کنبم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
2810