2777
2789
14000 صلوات واسه سلامتی اقا(عج) میخونم انشالله فرجی باشه واسه بهبودیت عزیزم....منتظر خبرای خوبیم....بیییییییییی صبرانه.
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مریم جونم سلام.ایشالا روز به روز بهتر بشی و همیشه سالم باشی خانوم خانوما.
به یادتم همیشه و خیلییییییییییییییی منتظرتم که بیای و از خودت بگی.
دوست دارم هوار تا
چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!
مریم جونم من یک هفته از رادیوتراپیم هم گذشت. اصلا سخت نیست و فعلا سرحال و پرکار دارم عوض روزهای گذشته رو درمیارم(رسما داره پوستم کنده میشه از شدت کارکردن البته). عوارضی نداره فقط یه کوچولو پوستم صورتی شده هرچند دکتر گفت اگر سوختگی دیدم حتما برم پیشش.
تو چه خبر خانومی؟
همگی چشم انتظارتیم.
بوسسسسسسسسسسس گنده
پسرم مرد شده. کالسکه و کریرشو میفروشم. مارک پگ پرگو نو نو و نصف قیمت بازار. این هم لینکش http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1105585&postID=43585197
آفرین تاتا جونم .... این درسته ... ماشالله به روحیه ات ... حتما بهتر و بهتر هم میشی نازنینم ... خوشحالم که رادیو تراپی رات عوارض ناشته عزیزم ... حتما جای خوبی رو انتخاب کردی ... منو بی خبر نذاری ... تموم شد باید جشن شکرگذاری بگیریم ها ...
خدایا ... خودت رو از من نگیر ...
می می ناز عزیزم تقریبا 30 صفحه از تاپیک رو خوندم...واقعا از ته دلم از خدا میخوام عید امسال هیچ اثری از مریضی در وجودت نباشه..خیلی بخودت برس.شنیدم میگن موز خیلی خوبه..یکی از اقوام ما همه ی این مراحل رو سپری کرد.حتی یک تخلیه هم داشت اما خداروشکر الان عالیه...میخواد دخترش رو عروس کنه!!!!!
برا پدرمنم دعا کن...اونم 26 سال پیش کلیه هاش ازکار افتادن..من خیلی بچه بودم..اون زمان پیوند زد الان همونم دچار نارسایی شده...کاش هیچ مریضی وجود نداشت هیچ وقت...

عزیزم چندتاازپست هات راجع به انرژی منفی و نفرین و اینا بود...منم بهش اعتقاد دارم..اما واقعا انگار حرفات از جنس دیگه است...من 7 سال از جوونیم رو پای کسی گذاشتم به امید ازدواج..اون وقتا بابام سالم بود و منم دانشجو....وقتی با التماس و واسطه و کلی حرف و شرایط راضی شدم رفت سرکار بعد درسش و دیگه کم کم باید میومد رسما.مامانم میدونست...بعد اینهمه سال میگه مامانم راضی نیست...!!!!!!!همین راحتی!!!!!قصه طولانیه!!!

1سالی میشه جداشدیم...بابام حالش بدتر شده...دیگه هیچی مثل قبل نیست..همه ی فرصت های خوب رو از دست دادم..مامانم غصه میخوره...هروقت یادم میاد ناخوداگاه زبونم به نفرین میخواد بازبشه اما کنترل میکنم..واگذارش میکنم بخدا...یه زخمی رو قلبمه که این روزها دیگه هیچی مثل قبل نیست..می می ناز جون آدما خیلی نترس شدن..بخدا از هر دست بدی از همون پس میگیری...بازم خداروشکر و به امید روزی که خبر صحتت رو بشنوم...
اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
مریم جونم ممنون
جشن که حسابی میگیرم. بذار همه مون خوب بشیم یه جشن حسابی راه میندازیم. خودم و خودت هم میشیم میزبان.
دوستت دارم
پسرم مرد شده. کالسکه و کریرشو میفروشم. مارک پگ پرگو نو نو و نصف قیمت بازار. این هم لینکش http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1105585&postID=43585197
مامان عزیزو ناز

حتما خوب میشی خدا داره صبرتو امتحان میکنه
خودت و بسپار به خودش
ایشاللا هر چه زودتر شفاتو میده

اللهم صل علی محمد و ال محممد و عجل فرجهم
خدایا همه چیزو مسپارم به خودت ,روحمو,جسسممو ,ارزو ها و دعا هامو ,تا هر کاری صلاح میدونی باهاشون بکنی