2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349275 بازدید | 18904 پست
سلام صبح زیبای شما هم بخیر و شادی بر شما ای انسان روشنفکر و مثبت اندیش پرینوش عزیز و همه دوستان یک ماهه که شروع کردم مطالب دو تا تاپیکتون رو می‌خونم واقعا جا داره از همتون تشکر کنم که درس های زندگی رو بی منت و بی هیچ مزدی در اختیار همه قرار می‌دهید و این تجربیات گرانبهاتون رو با بقیه شریک می‌شوید مطمئنا بازخورد این عمل زیبا در زندگی شما سعود به مراحل بالاتر و انگیزه و اشتیاق زندگی و خیر و برکت مادی و معنوی خواهد بود من با خوندن صحبت هاتون متوجه شدم دیدمن به مسائل بسته بود ولی الان به مسائل با رویکرد جدید و از دریچه دیگری نگاه می‌کنم که این رو اول از خدای مهربونم و بعد الطاف شما دوستان دارم گرچه مشکلات زندگی من زیاده و شاید به این زودی و راحتی قابل حل نباشند از مادر شوهری مثل مادرشوهرهای شما... داغ عزیز دیدن... و مسائل بزرگ و کوچک دیگه ولی حداقل الان میدونم چطور باهاشون برخورد کنم یا بهتر بگم چطوری از کنارشون رد بشم که پرشون به پر من گیر نکنه... ببخشید خیلی زیاد شد نوشته هام... خواستم عرض ادبی کرده باشم و بگم خیلی ماهید همتون رو خیلی دوست دارم
خدای مهربونم خیلی دوستت دارم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هلو جان مرسی از اظهار لطفت.خیلی خیلیییییی خوشحال میشم وقتی میبینم کسایی مثل شما هستن که با خوندن این تاپیک که دوستای من براش زحمت زیادی کشیدن به نقطه مثبتی تو زندگیشون رسیدن و دید تازه ای در راستای بهبود زندگیشون پیدا کردن.برات عمیقا خوشحالم و خوشحالترم میشم اگه تو بحث های ما شرکت داشته باشی دوست خوبم شیوا جون شما هم همینطور گلم خیلی خوب میشه بیشتر باهامون باشید.اینطوری ما هم دوستای تازه ای پیدا میکنیم که میتونیم از تجربیاتشون نقطه نظراتشون و...استفاده کنیم
من برای تمرین بیشتر تو انرژی مثبت قصد دارم این کارها رو انجام بدم میخوام تلاش کنم هر روز که از خواب بیدار میشم و عازم محل کارم میشم یه روز شاد رو برای خودم رقم بزنم.ممکنه در این بین اتفاقات ناراحت کننده و یا اعصاب خوردی هم برام پیش بیاد اما من به استقبالشون نمیرم و با این دید روزمو شروع میکنم که یه روز خوب خواهم داشت.به همین خاطر میخوام از 5دقیقه 5 دقیقه های بیشتر تو رختخواب موندن کم کنم چون این دقیقه های اضافی نه تنها منو سرحال نمیکنه بلکه شروع روز رو برام سخت تر هم میکنه پس راس همون ساعتی که قراره بیدار شم بیدار میشم.متاسفاااااااانه من تو خونه صبونه نمیخورم و حدود ساعت 9 محل کارم یه میان وعده میخورم ولی از این به بعد میخوام تلاش کنم حالا نه یه صبونه مفصل ولی در حد یه چای و یه لقمه خوشمزه بخورم.تصمیم بعدیم این هست که هر طور شده 5 دقیقه پیاده روی کنم بخصوص که خیابون محل کارم یه خیابون خلوته و صبحای زود جون میده چند قدمی توش راه بری ولی من هیچ وقت با وجود علاقه زیادم این کارو نکردم قطعا از فردا این کارو خواهم کرد.
سلام بابت مطالب بسیار زیبا و اموزنده تون ممنون امیدوارم انعکاس این عمل مثبت رو در زندگی تون به بهترین و مثبت ترین شکل ببینید
من بار نفرت را به الوهیت باطنم می سپارم ، تا رها شوم و دوست داشتنی و شاد باشم بار خود را به الوهیت باطنم می سپارم و خود با خیال آسوده زندگی می کنم . متاسفم منو ببخش مچکرم دوست دارم
انرژی مثبت امروز:  حالم خوبه،چون ناملایمتی های دیروز را فراموش کردم ☺ﺣﺎﻟﻢ ﺧﻮﺏ ﺍﺳﺖ ﭼﻮﻥ، ﺻﺒﺢ ﺑﻪ ﻣﺤﺾ ﭼﺸﻢ ﮔﺸﻮﺩﻥ، ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺳﻼﻡ ﮐﺮﺩﻡ ☺ﺣﺎﻟﻢ ﺧﻮﺏ ﺍﺳﺖ، ﭼﻮﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﻤﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﺭﺍ ﺁﺭﺯﻭ ﮐﺮﺩﻡ ☺ﺣﺎﻟﻢ ﺧﻮﺏ ﺍﺳﺖ، ﭼﻮﻥ ﻓﻘﻂ ﺑﻪ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ،ﺩﻝ ﺑﺴﺘﻪ ﺍﻡ ﻭ ﻣﯽ ﺩﺍﻧﻢ ﺍﮔﺮ ﺧﺪﺍ ﺑﺨﻮﺍﻫﺪ ﺍﺯ ﺭﺍﻫﯽ 󾁆روزتون پر از انرژی وعاقبتتون بخیر󾁆 😊تبسم را نه می توانیم بخریم، نه می توانیم قرض کنیم... فقط مى توانیم هدیه بدهیم میســــپارمت به لبخند ها... در مسیر باد بمان تا بوى مهربانیت تسخیر کند این شهر را... لبخند بزن دوست من 💐دوستون دارم💐
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
دوستان یه نکته دیگه رو هم میخوام بگم من معتقدم برای اینکه آرامش داشته باشیم نباید آرامش کسی رو مختل کنیم.به همین خاطر بیاید تلاش کنیم بدگویی نکنیم موجب عصبانی کردن کسی نشیم تو کوجه و خیابون با کوچکترین مسئله ای شروع به فحاشی و ناسزا گفتن نکنیم .چه اشکال داره نوبت سوار شدن به آساسنسور رو به یه خانم یا آقای سالخورده بدیم؟آیا با این کارمون احساس رضایت نمیکنیم؟؟؟چه اشکالی داره به کسی که تو تاکسی کنارمون نشسته لبخند بزنیم و اگه نایلون خرید دستشه بهش تعارف جای بیشتر بزنیم؟باور کنید انجام دادن همه این کارا به آدم حس خوب میده که همش منجر به داشتن رضایت خاطر و آرامشه
سلام آتنا اگه ازم ناراحت نمیشی که مطمئنم نمیشی میخوام یه حقیقتی رو بهت بگم.میدونی جواب سوالت چیه؟؟؟چون هیج وقت عمق صحبتایی که میگیم رو بهش نمیرسی در مورد اکثر موضوعاتی که ما اینجا صحبت میکنیم میای و میگی به نتیجه مطلوب نرسیدی...میدونی چرا دوستم؟؟؟شاید یکی از دلایلش اینه باور نداری وقتی اون راه رو برای تغییر آغاز میکنی به نتیجه مطلوب میرسی....ویه دلیل دیگه که من پیش بینیش میکنم اینه که خیلی زود خسته میشی و رها میکنی و یه دلیل دیگه که من تصور میکنم اونقدر که از همسرت و اطرافیانت انتظار تغییر داری خودت خیلی انعطاف پذیر نیستی در برابر تغییرات من مطلقا شرایط زندگیتو قضاوت نمیکنم عزیزم ولی بدون تو زندگی هر کسی بدون شک مشکلاتی هست باید به قول دوست عزیزمون هلو که بالا به یه جمله خوب اشاره کرد از کنار مشکلات رد شد.باور کن خیلی دوست دارم کمکت کنم ولی خیلی سرسختی میکنی.یادمه در گذشته خیلی با هم حرف زدیم من اصلا انتظار ندارم فقط بااینجا اومدن و حرف زدن متحول بشی ولی به وضوح نشون میدی ذره ای تغییر نمیکنی انگار یه جورایی فقط منتظر معجزه ای که شب بخوابی صبح که بیدار شدی همه چیز بر وفق مراد تو باشه