2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349276 بازدید | 18904 پست
زمان مناسبی رو برای خریدمون انتخاب کنیم از قبل حتما مرکز خرید مورد نظرمون رو انتخاب کنیم نه اینکه بدون برنامه ریزی بریم جایی ممکنه فقط وقت مارو بگیره و دست خالی و خسته برگردیم همیشه کمد لباسمون رو چک کنیم.پیراهن های کوتاه رو یه سمت از رگال کنار هم پیراهن های مجلسی بلند کنار هم تونیک ها مانتو های مجلسی کیف و کفش ها همه مرتب کنار هم.تا تو ذهنمون ثبت بشه که چی داریم چی نداریم و در ضمن ایده هایی که برای ست کردن لباسامون به ذهنمون میرسه اینطوری راحت تره گول فروشنده ها رو نخورررررریم.بخصوص تو شهرای بزرگ که فروشنده ها واقعا در اغفال مشتریا ماهرن.مثلا اگه شما لباسی رو انتخاب میکنید که رنگ مورد نظر شما رو نداره با اعتماد به نفس به شما تلقین میکنن که این رنگ خیلی بهترههههههه همه مشتریای ما خواهان این رنگن در این مواقع شما هم بهتره با اعتماد به نفس بیشتتتتتتر بگید رنگ محبوب بقیه مشتریا رو دوست ندارید و رنگ مورد نظرتون فقط همونی بوده که گفتید بعد هم تشکر کنید و بیاید بیرون
برای خرید لباس راحت بپوشید لباسایی که پرو ندارن رو ریسک نکنید و نخرید مگه اینکه مطمئن باشید تو تنتون مشکلی ندارن از نظر اقتصادی برای خریدمون برنامه ریزی کنیم صرفا هر چیزی دیدیم نخریم اول نیازمون رو بررسی کنیم بعد مناسب بودن اون لباس رو چک کنیم اگه همه اینا اکی بود قیمت لباس رو با جیبمون مقایسه کنیم و در نهایت بخذیمش برای خرید یه سری چیزا هم باید کمی ولخرجی کرد از جمله مانتوی مجلسی و پالتوی مجلسی توصیه هم میکنم رنگ هایی انتخاب بشه که بتونیم راحت باهاش ست کنیم حتما و حتماااااااااااااااا متناسب با مهمونی که دعوت هستیم لباس بپوشیم مثلا اگه یه تولد دوستانه دعوتیم ماکسی نپوشیم یا اگه عروسی نزدیکانمونه اسپرت نپوشیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خلاق باشیم و سعی کنیم مرتب تو ذهنمون داشته باشیم که چی لباسیمون یرای چه مهمونی مناسبه؟یا کدوم لباسمون رو میشه با اون یکی پوشید از گزینه هایی استفاده کنیم که دستمون رو برای ست کردن باز میزاره مثلا من یه شلوار جذب پارچه ای مجلسی(مشکی) دارم.بارها پوشیدمش.یه بار با یه تاپ مجلسی قرمززززز خوشگل و کفش پاشته بلند قرمز یا مشکی.یه بار با یه پیراهن اسپرت سفید ساده (از این مدلای مردونه) که با زیور آلات متفاوت مثل گردنبند و دستبند و... ست میشه و یه لباس مناسب برای یه شب نشینی میشه یه کت مشکی هم خیلیییییی میتونه کمک کنه با تاپ های شاد و یا تیره برای مججالس مختلف مثل دورهمیا و یا مجالس روضه خونی و...میشه ست بشه
ممنون رازگل پس بخاطر اشکال سایت بوده برا من امروز اسمت اومد تو دوستام تازه.

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

دوستان فراموشتون نشه..درمورد خرید بوت...پرینوش عزیز ممنون میشم کمکم کنید،من میخام نیم بوت بخرم نمیدونم با چه شلواری مناسب میشه...اصلا چجور بوتی باشه...
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
پرینوش حرفاتون عالیه....هرچقدر بگی بازم کمه...منکه استفاده کردم.....اخخخخ..اصلا به خرید فکر میکنم قیافم شیطانی میشه
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
سلام خوشگلا......چقدر دلتنگ تون بودم.....اینجا نبودم اما دلم باهاتون بود..... چه مطالب خوبی رو ارائه دادین..متشکرم از همتون.....خیلی دوست دارم باهاتون باشم اما هنوز اینترنت خونه جدیدمون روبه راه نشده.....امیدوارم هر چه زودتر به جمعتون برگردم.......دوستتون دارم.....بووووووووس
به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
سلاااااااام خوشگلای خوش تیییییپ امیدوارم روز خوبی پیش رو داشته باشید طلاها هرمیون جون در مورد خرید بوت و نیم بوت باید بگم پوشیدن بوت اصلا زشت نیست اتفاقا به عنوان یه تیپ زمستونی کاملا جا افتاده ولی خیلی مهمه که چطوری پوشیده بشه.گاهی اوقات من بیرون کسایی رو میبینم که واقعا شوکه میشم مثلا الان که مده مانتوهای باز میپوشن ولی به این معنا نیست که هر مانتویی داری دکمه هاشو باز بزاری و مدل باز بزاری.هفته پیش رفته بودم دکتر یه خانمی مانتوی کمربند دار پوشیده بود و دکمه هاشو باز گذاشته بود اولین چیزی که به ذهن بیننده میآ<رد شلخته گی بود نه خوش تیپی برای بوت هم انتخاب نوع بوت و مناسب بودنش تو پا و انتخاب شلوار مناسب با اون خیلی مهمه من خودم به شخصه بوتی رو ترجیح میدم که کاملا به پام چسبیده باشه و مثل چکمه های ماهی گیرا تو ام واینسه در ثانی پاشنه خیلی باریک نداشته باشه چون این بوت یه بوت مجلسی خواهد شد. بعد اینکه ترجیحا مشکی میخرم که ست کردنش راحت باشه برام و نکته بعد انتخای شلوارم هستش حتمااااا حتماااا شلواری که میپوشیم باید جذب باشه طوری که وقتی بوت رو پوشیسدیم شلوار تا نخورده باشه تو بوت من دیدم کسایی رو که شلوار راسته با بوت پوشیدن و بالای بوت، شلوار چروک و جمع شده وایساده و خیلی زشت جلوه میده اگه بوتمون اسپرته میتونیم با یه جین جذب ستش کنیم اگه کمی مجلسی تره ولی بیرون ازش استفاده میکنیم میتونیم یه جوراب شلواری ضخیم تو کرک دار بپوشیم اگه کاملا مجلسیه و فقط تو مهمونیا میپوشیمش من توصیه میکنم با جوراب شلواری نازک پوشیده بشه
تمیز نگه داشتن بوت خیلی مهمه...دیدم خانمایی رو که ساق بوتشون خاکی و کثیف بود....بنظر من تمیزی و مرتب بودن اصل شیک پوشیه...خیلیا هستن به مد کاری ندارن اما در حین سادگی خیلی شیک و مرتب هستن
به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
باهاتون موافقم...درمورد مد پوشی...شیک پوشی وشلختگی...هنوزم میبینم خانمها و دختر خانمهاییکه بی توجه به سن و سال و تیپشون هنوز کلیپسهای بزرگ میزنن پشت سرشون و خیلی مضحک میشن...یا خانماییکه فکرمیکنن ارایش غلیظ یعنی به روز بودن....وچنان عروسکی میسازن از خودشون ک منکه هم جنسشونم حالم بدمیشع،یاخانمیکه لاک ناخنش پریده و حاضر نیست تجدید کنه یا حداقل پاک کنه،خانمیکه ب لک روی مقنعه ش بی توجهه،پاشنه حورابش سوراخه...کیف پولش پاره شده....دستاش تو افتاب سوخته....موهاشو هفترنگ رنگی کرده...زرد و قرمز...خخخخ...خانمی کهچهل سالشه اما ساپورت پوشیده و فکر میکنه خیلی جذابه....به دماغش نگین چسبونده....گوششو از شش جا سوراخ کرده و انواع مهره ها و گوشواره ها ازش اویزونه.....