2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349280 بازدید | 18904 پست
جاریم دختر برادر مادرشوهرم بود منم تقریبا غریب به حساب میام 3سال باهاشون زندگی کردم و تو این مدت ضعف اعصاب گرفتم الان که جدا شدم اصلا باهاشون تماس تلفنی هم ندارم فقط شوهرم بهشون زنگ میزنه میام شهرستان خونشون تا ظهر میخوابم وقتی هم میگن سالاد درست کن اینقدر بابچه ام بازی میکنم تا خودشون درست کنن فقط ظرفا رو میشورم و میرم میخوابم همیشه هم همه جا بهم میگن تنبلی میگم اصلا برام مهم نیست چی میگن مهم خودمم که دلم نمیخواد براشون کار کنم ی وقتایی هم شوهرم میگه تنبلی باهاش دعوا میکنم از حرفای مامانت نزن چیکار باید میکردم که کوتاهی کردم ببخشید زیاد شد داغ دلم تازه شد لطفا بگین چیکار کنم بیشتر بهم احترام بزارن
اینم بگم که چون تو ی خانواده معمولی بزرگ شده بودم اوایل واقعا ساده بودم ولی در عوض جاریم خیلی واسه خودش کلاس میزاشت هر وقت هم میومد خونه مادر شوهر مبگفت من تازه پریود شدم و دلم درد میکنه نمیتونم کار کنم در نهایت هم به برادر شوهرم خیانت کرد و پروندش بسته شد و من از شرش خلاص شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم خوبین...خوش امد میگم به همه تازه واردین..... واوناییکه غایبن چندروزه...دوستان لطفا هرروز بیاین و تاپیک را سرحال و قبراق نگهدارین...تا بقیه دوستان هم تشویق بشن و بیان
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
راز گل عزیزم حرفاتو خوندم...راستش توضیحاتت خیلی مختصر هست و ب من اجازه نمیده درک زیادی از زندگیت داشته باشم،درسته تو این تاپیک گفته میشه که خانمها باید طرافت داشته باشن اما عزیزم چراطوری رفتارکنی که بجای طریف،بهت بگن تنبل...اگر این طور اجازه دادی که خونواده همسرت فکر کنن تنبل هستی پس نباید توقعی ازشون داشته باشی،خودت گفتی که اوایل خیلی ساده بودی و همین سادگیت کار دستت داده اما هنوزم دیر نشده،کارهای زیادی هست که میتونی انجام بدی،اول روی رابطه باهمسرت تمرکز کن،ببین عیب و ایراد رابطتون کجاست و همسرت ب حدکافی بهت احترام میذاره یا نه؟بعد هم ارتباط کلامیت را قوی کن با خانواده همسرت...دلیلی نداره وقتی میری اونجا بخابی،میتونی واسه خودت سرگرمی تدارک ببینی،با بچه ت وقت بگذرونی،سعی کن احترام خودت را حفظ کنی،رفتار صمیمی داشته باش اما خودمونی نه،دیگه سالهاییکه گذشته،گذشته و نمیشه اونها را برگردوند یا تغییری داد...تو از اول فرصتها را از دست دادی اما هنوز دیر نشده،به خودت خوب برس...ظاهر خودت و همسرت و بچه ت همیشه عالی و شیک باشه،رفتار توام با متانت و وقار داشته باش،کمتر حرف بزن و بیشتر گوش بده،جلوی دیگران خیلی به همسرت رسیدگی کن و احترام بذار...موقع مهم.نیا زیاد کار نکن...ظرف نشور..کارهای جزیی انجام بده...حسادت را کامل کامل از وجودت دور کن،بجاش محبت بذار..همه را دوست داشته باش و کینه هارا زود زود فراموش کن...دنیات را بیشتر محدود کن به خانواده سه نفرتون....لذت ببر از باهم بودنتون
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=716982&postID=47095372

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

سلام با صحبتهای هرمیون جان موافقم،نباید. کاری کنی بهت بگن تنبل،برعکس باید نشون بدی شور زندگی داری من الان با یه بچه کوچیک، خونه ی برادر شوهرم بودیم من بعداز ناهار به شوهرم گفتم حواست به بچه باشه من برم کمک کنم، بهم میگه کجا میری ولش کن خودشون انجام میدن، تو بیا پیش خودم ولی من گفتم زشته بذار فکر نکنن،کلی کار هست من از زیرش در میرم
مرسی از نظرتون والله مادر شوهر و خواهر شوهر من ی جورایی وسواس تمییزی دارن اگه بخوام اونا رو راضی کنم باید همش ی دستمال بگیرم دستم براشون کلفتی کنم تو دوران نامزدی هم سر سفره بدون اینکه من چیزی گفته باشم خودشون به جاریم میگفتن تو به چیزی دست نزن رازگل ظرفا رو میشوره منم حرصم میگیره دیگه تصمیم گرفتم واسه دل خودم زندگی کنم البته شاید به گفته شما کارم اشتباه باشه ولی همین چند هفته پیش شوهرم با مادرشوهرم بیرون بودن من خونشون ناهار درست کرده بودم وقتی اومدن من رفتم تو اتاق لباس مناسب بپوشم مادر شوهر از دختر دوسالم پرسید مامانت هنوز خوابه بعد شوهرم اومد بهش گفت نه تو اتاق لباس عوض میکنه بعدش که من اومدم 2بار پشت سر هم از خودم پرسید هنوز خواب بودی منم هرچی میگفتم نه بازم اونی که تو ذهنش بود تغییری نمیکرد منم اعصابم خورد شد گفتم بزار فکر کنه خواب بودم