2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349280 بازدید | 18904 پست
کلا خونه مادر شوهر من هرکاری انجام بدم برام میشه ی وظیفه برای همین سعی میکنم هیچ کمکی نکنم مثلا همین ظرف شستن اصلا تعارف نمیکنن که بزار یکی دیگه بشوره وقتی هم که دخترم یکساله بود و نمیزاشت ظرف بشورم همیشه بهم میگفتن تو خودت به دخترت یاد دادی موقع ظرف شستن بیاد بهت بچسبه و از زیر کار در بری درصورتی که خودشون میدونستن من تو خونه خودمم برا ظرف شستن مشکل دارم طوری که شوهرم برام ماشین ظرفشویی خرید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانومای باظرافت وخوشگل راز گل عزیزم اوایل ازدواج این جور چیزا یکم طبیعیه ولی ب نظرمن پیش خونواده شوشو خودتو فعال وزرنگ نشون بده البته ن برای خودنمایی وحرف این واون بلکه شخصیت خودتو اینجوری جلوه بده اما طوری رفتار نکن ک از این رفتارت یعنی زرنگیت سواستفاده کنن خودتو خیلی کاربلد وباتدبیر نشون بده یعنی خودت میتونی مدیریت زندگیتو بدست بگیری تا هم دهنشون بسته شه هم دخالت نکنن تو زندگیت
نکاتی که در مورد ظرافت زنونه تو شعبه 1 گفتین تقریبا همشو تو وجود خودم حس میکنم یعنی خیلی اروم و شمروه صحبت میکنم خیلی اهسته غذا میخورم قوز نمیکنم طوری که اوایل تو فامیل شوشو همه منو مثال میزدن اما چون خیلی لاغر هستم و پاهام خیلی لاغره اعتماد به نفس ندارم تو جمع دامن کوتاه بپوشم همیشه شلوار پام بوده اما جدیدا سعی میکنم جلو شوشو بیشتر دامن بپوشم
من خودم موهام وز هست همیشه جلو موهام سشوار میزدم پشتشم محکم میبستم تا وز بودنش زیاد معلوم نباشه ی سری شوشو خونه نبود گفتم بیخیال اینقدر سشوار نکشم موهام خراب میشه موهامو شونه زدم رفتم پیش مادر شوهر برگشت بهم گفت تو هم مثل من موهاتو شونه نکردی؟؟؟؟!!!!!!منم گفتم ادمی که فرق بین موهای وز با موهای شونه نکرده نمیدونه همون بهتر که تو جهالت بمونه بهش چیزی نگفتم اما الان 6ماه هست موهامو صافی دایم کردم راحت شدم
سلام روز یکشنبه تون بخیر دوستان برای این هفته موضوع پیشنهادیتون رو نگفتین؟ حالا که اینجا اینقدر خلوت شده و موضوع خاصی هم صحبت نمیشه از خلاصه مطالب قبل اگه کسی داره بذاره لطفا
10 راز زنانه برای آرام کردن تندخوترین مردان آیا احساس می کنید که شوهرتان مطابق میل شما عمل نمی کند؟ چرا نگاهی به کارهای خودتان نمی اندازید! شاید برخورد درستی با او ندارید و نمی توانید احتیاجات و انتظاراتش را برآورده سازید.اگر می خواهید در ارتباط خود موفق باشید و همسرتان را از خود راضی نگه دارید رازهای زیر را در زندگی خود به کار بندید، آنوقت متوجه تغییرات بزرگی خواهید شد راز اول: باورش کنیم!  بیشتر مردها به طرز بچه گانه ای دل شان می خواهد که همسرشان باورشان کند. اصلاً خوششان نمی آید که همسرشان در توانایی ها و قابلیت هایشان (مثلاً در تأمین امنیت، رفاه و...) شک داشته باشد. سرتان را به باد ندهید! با رفتار و گفتارتان به آنها بفهمانیدکه توانایی، مهارت، استعداد و پشتکارشان را باور دارید؛ البته دروغ هم نگویید، چون می فهمند. ضمن این که دروغ گفتن، اساساً خوب نیست. راز دوم: حرف بزنیم. برای این که همسرتان بفهمد شما اورا درک می کنید، خودتان را موظف کنید که هر روز به مدت کوتاهی در همین خصوص با او حرف بزنید؛ بیست دقیقه در طول یک روز که زیاد نیست. هست؟ حتی اگر جواب تان به این سؤال، مثبت باشد، باز هم این صحبت 20 دقیقه ای را ازهمسرتان دریغ نکنید، چون تأثیرش خیلی بیش از این 20 دقیقه ای است که در ذهن شماست. بی انصافی نکنید؛ نگویید که همسرتان ارزش این 20 دقیقه را هم ندارد! راز سوم: تأییدش کنیم! اکثر آدم ها دوست دارند که مورد تأیید باشند همسر شما هم مثل بقیه آدم ها. تا می توانید به مناسبت های مختلف، همسرتان را تأیید وتشویق کنید؛ نه با استفاده از جملات کلیشه ای و مسخره که مثلا: «وای تو فوق العاده ای! بی نظیری! حرف نداری! و...» این حرف ها را دیگر هیچ مردی باور نمی کند. خودتان را خسته نکنید! دل تان باید با زبانتان یکی باشد. البته می دانم که کار سختی است، ولی اگر بتوانید از عهده این کار سخت برآیید، قدم بزرگی در جهت تحکیم پیوند تان برداشته اید.  راز چهارم: روی اعصاب اش راه نرویم! شما خوشتان می آید که یک نفر مدام به تان بگوید این کار را بکن، آن کار را نکن و...؟! خب، مردها هم مثل خود شما، دل شان نمی خواهد همسرشان مدام از آنها بخواهد که زیرورو شوند! تا آن جا که می توانید، مردتان را همان طور که هست، قبول کنید. خیلی از مردها از این که همسرشان بخواهد آن ها را مدام تغییر بدهد، آزرده خاطر و گاه خشمگین می شوند. به خاطر داشته باشید، آدم می تواند خودش را خیلی راحت تر عوض کند. عوض کرن دیگران خیلی سخت تر است. راز پنجم: مغزش را گاز نزنیم! اگر شوهرتان خسته است یا ذهن اش به هر دلیلی درگیر است و شما هم نیاز مبرم دارید که مطلبی را با او در میان بگذارید، لطفاً بلافاصله بروید سر اصل مطلب و حاشیه پردازی نکنید. مردها که اعصاب شان را از سر راه نیاورده اند! اگر نیاز به دانستن جزئیات داشته باشند، حتماً خودشان پرس و جو می کنند. راز ششم: چرتکه نیاندازیم! به هر طریق ممکن، محبت تان را به همسرتان ابراز کنید. برای محبت کردن هم چرتکه نیاندازید! دنبال یک موقعیت یا مناسبت خاص هم نباشید. خیلی از مردها هستند که از خود شما هم رمانتیک ترند. راز هفتم: احترام بگذاریم. وقی همسرتان دارد از افکار و عقایدش برایتان صحبت می کند، توی ذوق اش نزنید. همیشه و درهمه جا نشان بدهیدکه برایش احترام قایل اید. وقتی همسرتان خسته از سر کار برمی گردد، خودتان را بی حوصله و مشغول به کار نشان ندهید و بی خودی در آشپزخانه دورخودتان نگردید.  راز هشتم: فرصت بدهیم! تقریباً تمام آدم های روی زمین احتیاج دارند که در پایان روز، دوباره انرژی بگیرند و جسم و روح شان را بازسازی کنند. مردها هم که از مریخ نیامده اند! حتی اگر از مریخ آمده باشند، باز هم خوششان نمی آید وقتی خسته و کوفته از سر کار برمی گردند، شما تمام اتفاقات روز را بلافاصله برایشان بازگو کنید. امان بدهید! بگذارید کمی استراحت کنند و بعد، آرام آرام شروع کنید به شرح ماوقع. راز نهم: اعتماد کنیم! اعتماد، حیاتی ترین عامل برای شکل گیری یک ازدواج موفق است. اگر به هر دلیلی به همسرتان اعتماد کامل ندارید، به جاسوسی متوسل نشوید، چون اوضاع خراب تر می شود. منطقی ترین کار این است که از یک آدم امین و دارای صلاحیت مشاوره بخواهید. راز دهم: رفیق اش باشیم. رابطه تان را طوری با همسرتان تنظیم کنید که هم عاشقش باشید، هم بهترین دوست و رفیقش. برای این که بتوانید سال های سال، دوست و همراه همسرتان باشید، باید راه هایی پیدا کنید تا وقت بیشتری را با او بگذرانید و کارهای بیشتری را به کمک همدیگر انجام بدهید.
نکته طلایی برای عزیزتر شدن در خانواده شوهر اگر می خواهید ارتباطی خوب داشته باشید باید از شناخت خودتان شروع کنید و این دردست ترین منبع قابل تغییر است. شناخت ما از خود می تواند نقاط ضعف و قدرتمان را نشان دهد تا درصدد برطرف کردن این نقاط ضعف باشیم.در ادامه به راهکارهایی برای عزیزتر شدن در خانواده همسر می پردازیم ۱. سعی کنید تا حد امکان در حضور مادرشوهرتان عصبانی نشوید. با رعایت ادب، نظرتان را در مورد موضوع مورد بحث اعلام کنید، اما صدایتان را بلند نکنید. پیش از آنکه کار به جاهای باریک برسد، با ادب و فروتنی بحث را خاتمه دهید. ۲. اگر شما آن فردی هستید که مادرشوهرتان دوست دارد، وقتتان را با هم در آشپزخانه بگذرانید تا هم به او کمک کرده باشید و هم احساس تنهایی نکند، گهگاهی همراهی کنید اما زیاده روی نکنید تا این عمل به وظیفه همیشگیتان تبدیل نشود.  ۳. هیچ وقت رابطه همسرتان را با خانواده اش زیر سؤال نبرید زیرا این کار تاثیر بدی روی رابطه شما و همسرتان می گذارد. تلاش کنید بیشتر درباره مادرشوهرتان، علاقه مندی هایش و خلق و خویش بدانید. ۴. ســعی کنید برای تصمیم گیری های بزرگ خانه، نظر مادرشوهرتان را جویا شوید. بدین ترتیب هم از به وجود آمدن درگیری های احتمالی پیشگیری کرده اید و هم برای او احترام قائل شده اید. ۵. با پیشنهادات خانواده همسر در حضور آنها، موافقت کنید ولی اعلام کنید که تصمیم تان را بعد اعلام خواهید کرد. سپس در تنهایی نظر واقعی خود را به همسرتان بگویید و باهم تصمیم نهایی را بگیرید و توسط او تصمیم خود را به خانواده اش اعلام کنید. 6. همیشه به خصوص در حضور مادرشوهر به وضعیت شوهرتان برسید. 7. در حضور خانواده شوهر به پسرشان احترام بگذارید و این را بدانید که با اولین بی احترامی به شوهر آن هم در حضور مادرشوهر، به او نشان دادید که اختلاف دارید و به او اجازه دادید که در زندگی خصوصی تان دخالت کند. 8. در بحث ها و جدال های خانوادگی بهتر است شما حرفی نزنید و از اظهارنظر کردن جدا خودداری کنید. مطمئنا همسرتان با رفتارها و خصوصیات خانواده اش بهتر آشناست. پس در مواردی که میان شما و خانواده اش مسئله ای ایجاد شد قضاوت را به او بسپارید. 9. مادر شوهرتان با شما همسن و سال نیست. پس همواره احترام او را حفظ کنید و در شوخی کردن با او حد و مرز خاصی داشته باشید. 10. هرگز تعلق خاطر همسرتان به خانواده اش را کم اهمیت تلقی نکنید و سعی نکنید بین او و خانواده اش فاصله بیندازید.با این کار نسبت به این قضیه حساس تر کرده و بیشتر طرف خانواده اش هدایت می کنید.
8 نیاز اساسی و پنهان مردان در زندگی زناشویی مردان اسمشان بد در رفته است ، بخاطر صدای مردانه و ظاهرشان گمان می کنیم سر سخت تر از آن هستند که نیاز روحی داشته باشند. دلمان قرص است که مردمان مرد است و بیدی نیست که با این بادها بلرزد. اما به ظاهرشان نباید نگاه کرد. آنها همانطور که تکیه گاه چهاردیواری خانه مان هستند ، اگر از نظر عاطفی و روحی تامین نباشند ، می توانند خیلی شکننده شوند و این یعنی خانه ی ما آسیب می بیند.مردان در زندگی شان چند نیاز اساسی دارند 1- احترام  یکی از مهم ترین مسائلی که ذهن آقایان را درگیر می کند، احترامی است که از همسر خود انتظار دارند. آن ها شاید این مسئله را هرگز به زبان نیاورند، اما بی شک یکی از دلایل پرخاشگری ها و ناسازگاری های آن ها، عدم دست یابی به احترامی است که از همسر خود توقع دارند.احترام گذاشتن به همسر چیز ماورایی و سختی نیست. همین که شما به افکار و عقاید و رفتارها و احساسات مرد زندگی تان احترام بگذارید، او را آرام خواهد کرد. اگر همسرتان می گویدخسته است، سکوت و درک متقابل شما در آن لحظه پاسخی در جهت احترام گذاشتن به همسرتان خواهد بود.  2- تشویق  مردها عاشق این هستند که همسرشان آن ها را تحسین کند. اما فرق بین تشویق واقعی و تعریف و تمجید بی خودی را خوب درک می کنند. به جای تعریف های متملقانه در برابر اقوام و آشنایان که ظاهری کاملاً مصنوعی دارد، در خلوت خود به همسرتان بگویید که او بی نظیر است و از کارهایی که انجام می دهد مثال بزنید و بگویید: فلان کار را عالی به اتمام رساندی یا تو در انجام آن کار بی نظیری. 3- زیبایی و ظاهر همسر بخشی از زندگی مردها، همسرشان است. شاید این اعتراف را از هیچ مردی نشنیده باشید که بگوید: زیبایی و ظاهر تو برایم مهم است چون دوستت دارم! اما واقعیت این است که مردها به دلیل علاقه ای که به همسرشان دارند، توقع دارند او را همیشه آراسته و مرتب ببینند. آن ها از این که همسرشان برای خودش وقت می گذارد و تلاش می کند تا زیبا به نظر برسد لذت می برند. کمی آرایش ساده و مرتب کردن موها شما را تا حد زیادی جذاب می کند. 4- آرام و شمرده صحبت کردن فریاد زدن خوب نیست. کارهای مذموم مانند فریاد زدن و بلند صحبت کردن نه برای زن ها خوشایند است و نه برای مردها. وقتی که پیش همسرتان هستید، ملایم صحبت کنید. تن صدایتان را طوری تنظیم کنید که همسرتان از صحبت کردن شما آرامش بگیرد. از کلمات وزین و عبارات محبت آمیز استفاده کنید. گاهی با صدای کودکانه با همسرتان صحبت کنید. 5-  تشکر و قدردانی  هرچند که همه مردها می دانند کارکردن و برآورده کردن مخارج زندگی یکی از وظایف شان است، اما دانستن وظیفه، یک مسئله است و نیاز به قدردانی یک مسئله دیگر. شاید کاری وظیفه خاص یک نفر باشد، اما بی شک قدردانی و تشکر باعث می شود او توان بیشتری برای کارش بگذارد و باکیفیت مطلوب تری به انجام کارش بپردازد. همان طورکه شما توقع دارید همسرتان کارهای خانه را که از صبح تا شب انجام می دهید ببیند و متوجه شود جای گلدان چینی روی میز را تغییر داده اید، و به شما خسته نباشید بگوید و تشکر کند که خانه را مرتب کرده اید، طبیعی است او هم توقع داشته باشد شما متوجه فعالیت های روزمره اش شده باشید. نکته مهم و مستتری که در این نوع قدردانی کردن ها وجود دارند، عزیزشدن شما در دل وجان همسرتان است.  6- حس استقلال  حتماً شنیده اید که یکی از اهداف زندگی مشترک، استقلال زوج جوان است. این استقلال یک حس همیشگی و مداوم در طول زندگی است که اتفاقاً مردها را به شدت مجذوب خود می کند. هیچ مردی نیست که علاقه مند به استقلال نباشد. این بدان معنی است که مردها تمایل دارند برخی از کارها را به تنهایی و بدون آن که مورد نظارت قرار بگیرند، انجام دهند. به همین دلیل لازم است برخی اوقات اجازه بدهید همسرتان این حس استقلال را درک کند. اگر می خواهد یکی دو ساعت تنها باشد یا به تنهایی بعضی از خریدها را انجام بدهد، به حس استقلالش احترام بگذارید. مطمئن باشید این احترام متقابلاً به خود شما بر خواهد گشت. 7- حمایت شاید شما به عنوان یک خانم گمان کنید یکی از فواید ازدواج حس حمایت گری همسرتان از شماست. این دقیقاً در مورد آقایان هم صادق است. مردها هم نیاز دارند گاهی اوقات همسرشان حمایت شان کند.زمانی که همسرتان می خواهد تغییر شغل بدهد، ماشینش را عوض کند یا پای در یک معامله متفاوت بگذارد، به شدت نیازمند حمایت های شماست حتی اگر به زبان نیاورد. در این گونه مواقع همسرتان را با گوش دادن به صحبت هایش و جملات امیدبخش حمایت کنید. بی شک حس حمایت گرانه شما عامل موفقیت همسرتان خواهد شد و همین حس در طول زندگی شما را هم با دست حمایت گر همسرتان از هر آنچه دلتان را بلرزاند مصون نگه می دارد. 8- دوستت دارم تمایل به خواسته شدن در همه آدم ها وجود دارد. همه افراد چه مرد و چه زن تمایل به خواسته شدن از سوی همسرشان را دارند. این حس در مردها بیشتر است. هرچند که لایه بیرونی چهره مردانه سرشار از غرور است، اما خوب جمله دوستت دارم را می شنوند و این گونه جملات انقلابی در وجود آن ها پدید می آورد. با دیدن چهره اخمو و مردانه همسرتان تصور نکنید که جملات عاطفی را لوس بازی می پندارد. او را نوازش کنید و در گوشش بگویید که دوستش دارید. حتی اگر پلک هایش را روی هم بگذارد و غرق در یک ظاهر مردانه شود، اما بی شک در درونش عشق به شما فوران می کند
اینو خوندم یادم افتاد مدتیه به همسرم نگفتم دوستت دارم امروز این کارو میکنم حتما شما چی؟کی بهش گفتین دوستت دارم اونم بی توقع؟ بیاین توی این هفته یکم بیشتر به همسرمون توجه کنیم
سلام دوستای خوشگلم ب نظر من تو این تاپیک بیاین از ظرافتامون واز سلایق خوب وبه درد بخور وزیبایی ها حرف بزنیم وموارد دیکر رو تو تاپیک سیاست دنبال کنیم چون ظرافت وزیبایی یه زن 50 درصد شایدم بیشتر تو زندگیش تاثیر داره
مثلا من خودم یه مدت بود باشکاه رو ول کرده بودم ولی از دیروز رفتم دوباره ثبت نام کردم وتصمیم گرفتم تو قسمت کمرم که تازگیا چند سانت بهش اضافه شده کم کنم ونزارم عمرا وزنم بالا بره ،هرروز ماسکای مختلف میزارم رو صورتم وهمیشه تو خونه دامنای خوشگل میپوشم ویه ارایش ملایم که البته جدیداشو از نت یاد میگیرم تا یکنواخت نباشه ،استخرروتو برنامم گنجوندم چون ول کرده بودم