2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349261 بازدید | 18904 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه سر کار هستین برین تو آیینه خودتونو نگا کنین رنگ و رو رو حتما حتی شده با نیشگون گرفتن گونه ها بهترکنین. اگه خانه دارین مستقیم جلوی آیینه سلام به وجود قشنگی که خدا یهمون داده و خیلی برامون عزیزه یه روژ پر رنگ و .... اااااا اون چیه تنم کردم یالا یه لباس تمیز بپوشیم و با عشقی که هر صبح خورشید به زمین میفرسته و ما اونو میگیریم شروع به زندگی با تمام وجود. بووووس
من یه عالمه کار ریخته رو سرو ولی امروز دیگه باید یه گوششو بگیرم و از زمین بلند کنمش البته خودم رو هم فراموش نمیکنم اون دختر کوچولوی قوی و زیبای درونم که هر چی بگم باورش میشه من قوی هستم من زیبا هستم من باهوشم من دختر تغییر لحظه های سختم من میتونم من تا حالا چه کارها که نکردم....
خب در راستای جمع بندی مبحث ظاهر نکاتمون رو بنویسیم اینجا
1- اصلاح کردن موهای زائد صورت و بدن
2-یکم ارایش داشتن همه روزه الزامیه
3-لباسها مرتب و تمیز و خوش رنگ و لعاب و اگر مد روز مطابق میل ما هست طبق مد باشیم
4-لبخند ملیح به لب داشتن
5-متین و اروم و شمرده و البته با انرژی صحبت کردن
6-یکم ناز داشتن تو صحبت کردن و میمیک صورت(البته نه تو خیابون و برای همه)
7-بعد از رسیدگی به خود،خونه مرتب داشتن
خانم ها من قبلا خیلی زود عصبی میشدم مخصوصا اون روزا که بچم بی قراری می کردتا اینکه با سایت تست تعیین مزاج آشنا شدم. اونجا فهمیدم که بعضی خوراکیها رو نباید بخورم چون طبعم گرم و خشکه و اینطوری تا حدود زیادی وضع روحیم بهتر شد پیشنهاد میدم این سایت رو سر بزنید حتما به دردتون میخوره. البته ببخشید اگر در راستای عنوان مورد بحث نیست ولی شناخت خصوصیات بدنی خودمون هم میتونه روی نحوه رسیدگی به خودمون تاثیر بذاره
من از اون آدمایی بودم که حتی به دشمنم هم راهکار نشون میدادم چون اعتقاد دارم هرچی آدم بد حال دورمون باشه برا خودمون بهتره یکی از موارد هم شناخت اندام خودمونه اندامها رو طبقه بندی میکنن مثال: موز- سیب - گلابی - ساعت شنی توت فرنگی اگر تو خونه متر نواری دارین دور سینه کمر و باسن رو اندازه بگیرین و تو سایتهای مختلف میتونین اندامینو رو بفهین و وقتی میرین خرید با هدف و آگاهی خرید کنین که تو مهمونی نگن چه لباس زیبایی بگن چقدر لباس بهت میآد چون مهم اینه که لباس مارو زیباتر کنه و عیبامون رو کم اهمیت تر و زیباییهامونو با جلوه تر نشون بده. اینطوری کم کم کمدتون پر از لباسهایی میشه که سالها اون تو خاک نمیخوره بلکه استفاده میکنین و به نوعی با این شناخت و آگاهی در زمان و پول صرفه جویی میکنین چون وقتی میدونین دنبال چه نوع لباسی می گردین در واقع نصف راه رو رفتین و مجبور نیستین هی تو اتاق پرو عرق بریزین مورد دیگه هم داشتن لباسهایی هست که از مد نمی افتن و خیلی مفید هستن مثل یقه های سه سانت یا انگلیسی شومیز و..... رنگهای خنثی هم خیلی خوبن حتما اونها رو بشناسین و در لباس و دکوراسیونتون ازش استفاده کنین چون چشم رو خسته نمیکنه مثل طوسی بژ کرم قهوه ای سفید سیاه و ... البته این رنگها باید با یک جزو دیگر از رنگهای دیگر مثل بنفش یشمی قرمز زرد سبز روشن و ...در حجم خیلی مورد استفاده قرارگیرد تاخیره کننده باشید.
در ادامه ابتدای حرف قبلیم الان دیگه سعی میکنم زیاد برای مشکل دیگران راه حل ندم مخصوصا اونهایی که میشناسم چون میبینم که تا وقتی آدما برای حل مشکلشون وقت یا هزینه ندن راه حل رو بهش اعتقاد ندارن و برای همین کمی نسبت به اطرافیانم بی محلی میکنم و اینطوری بهتر شدم چون حتی مامانم راه حل همسایشو که کپی راه حل منه بیشتر قبول داره پس منم صبر میکنم وقتی گفت فلان کار رو چجوری حل کنیم منم نظرمو میگم.
الناز جان تبریک میگم چه خانوم با حوصله ای خانوم های ظریف نظرتون چیه راجب ظاهر و خصوصا نحوه پوشیدن لباس انواع مدل ها و پارچه ها و بهترین پاساژها و مراکز برای خرید لباس یا پارچه معرفی خیاط خوب و... بیشتر صحبت کنیم و تجربیاتمون رو بگیم