2777
2789

افرین بهش دختر من۱۸ ماهشه بلد نیست البته دکترا میگن بهترین زمان ۲سالگیه

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزممم نازی 

حالا دختر خاله من 3 سالشه نمیگه بهش میگم دیگه پوشک اندازه کو نت نیستااا تو ک اینقد زبون داری بگو جیش دارم میگه من بچم نمیتونم بعد هروقت سر این موضوع باهاش شوخی میکنم یا عصبی میشه ول میکنه میره یا حرفو عوض میکنه اینقد بامزش خوشم میاد سر به سرش بزارم گناه داره چاقه نمیتونه رو سنگ بشینه خخخخ 

ما آبادانیا   

پسر منم حدود22 ماهگی دیگه تو پوشکش نمیریخت درمیاوردم خشک بود میبردمش دسشویی

ولی وقتی میخاست اذیتم کنه میرفت تو آشپزخونه جیش میکرد

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
واقعا چراااااا گگفتم

عزیزم اینجور چیزارو(راحت ازشیر گرفتن. خوب غذاخوردن وکلا چیزای خوب بچه رو که پیش بقیه تعریف کنی بعدیه مدت کلا برعکس میشه خدایی نکرده میبینی همه جای خونه رو بچت آبیاری کرده خودم تجربه کردم که میگم

وای که دختر من دماری از من دراورد که یادش میفتم گریم میگیره همین الان برا پی پیش مصیبت دارم برا جیشش تو سن دوسالگی   یک ماه تمام نیم ساعت نیم ساعت میبردم نمیکرد تا میومدیم از دسشویی میکرد توشلوار دیگه خسته شده بودم ولش کردم بعد سه ماه دیگه به مدت یک هفته شروع کردم باز همون وضع بود ولش کردم تا سن ۲وسال ۸ماه به مدت ده روز تونستم جیشو بگیرم ولی دماری ازمن دراورد که خدابدونه الانم برا پیپیش میگه ولی میریم دسشویی نصف میکنه میاد بیرون دوباره ده دقیقه بعد میگه نصف میکنه میاد بیرون از کمر افتادم به خداا

2810