دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
لطفا بدلایل امنیتی فورا تمام تاپیک ها و اکانتمو حذف کاربری کنید .
عکس هام و اطلاعات شخصیم توی سایت ثبت شده و من نمیدونستم گزینه حذف وجود نداره !
🙏🙏🙏🙏🙏
بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove
بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove
@نی_نی_یار_5   نی نی یار عزیزم لطفا شما که انقدر مهربونی لطفا خواهش میکنم ازتون التماساااا همه ی تاپیک های منو پاک کنید یکی از اقوامم اسم کاربریمو متوجه شده نمیخوام دسترسی پیدا کنه به تاپیکام لطفا ازتون خواااااهش میکنم خیلی مهمه توروخدا