2777
2789
پارسال محرم یه خانمی تو بیمارستان با من آشنا شد و گفت مادرشون مراسم تشت گذاری دارن که تو نواب انجام میشه . منم روسریمو دادم و التماس دعای زیاد.خدا خیرش بده . الان هم که شما داری برام این لطف رو میکنی . عزیزم انگار این جرعه آب تشت گذاری قسمتمه
خدایا ... خودت رو از من نگیر ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم من ای تی خوندم کاردانی

ولی با همسرم تم درست میکنیم

میدونم عزیزم ولی ما دو ساله افتادیم تو مریضی مخصوصا من خلاصی ندارم

عزیزم ما تو پیروزی این م اسمو داریم

برو ایشابا که خیره
ایلیای من چه نازه.....
عاشقتم مریم گلی برام دعا کن یه کاری رو با داداشم داریم راه میندازیم به کمک شما هم نیاز داریم البته اول راهیم هنوز از پول خبری نیست اما عالیه جورشه خبرت میکنم .انشالله بگو ایلیا جون دعا کنه به سر انجام برسه منم خیلی از زندگیم بخاطر بیماری خودم و برادر همسرم عقب افتادم .
می می ناز عزیز انشاالله که روزای خوشی در راهند. شما یکبار تونستی و این بار هم میتونی .
فقط یه سوال که اگه دوست داری جواب بده (یا برام میل کن) کدوم روستا رفتی نکنه تا کنار ما اومدی و شما رو ندیدم؟
سلام مامان دو گل عزیزم . مرسی بد نیستم .میبینی گرفتاری جدید منو که . روز قبلش تو وبلاگم نوشتم خدا چون دوستم داره سنگهای بزرگ میندازه تو زندگیم که خودش ورشون داره ....فرداش دیدم یه غده تو گردنمه .... قربونش برم فرصت نمیده یه کم عرض اندام کنم . ...خخخخخخخخخخ همچین که میام بهش پز بدم مزنه کاسه ام رو میکوبه زمین و... من میمونم و دوباره خدا خدا گویان به انتظار محبت و رحمتش .... عجب خدایی دارد این بنده ناچیز... میراند و میپرورد و باز میراند و میپرورد و من سرخوش از اینکه میبیندم و میشنودم و میدانم و یقین دارم که ......میپروردم .
رفتم سونو گرافی گفت تو اندزه ها تغییری نمیبینه چند تا ناحیه متراکم دیده که نمیدونه چین ولی میگه اکوی داخل غدد لنفاوی ام خوشخیمی رو نشون میده . الان همه تو فکر اینن که این ناحیه های متراکم که تو گردنم کنار لنفاوی ها ایجاد شده چین ؟ میگه حتما باید بیوپسی کنم اما خود سونو گفته اکوی این ناحیه ها مثل غدد لنفاوی از رده خارجه . نمیدونم والله به خدا پناه میبرم . تا شنبه برای بیوپسی برم / دعا کنین همین دو سه روزه اول ماه خدا خودش درمونش کنه . خدایاااااا ...... نظری....