2777
2789
سلللام مهربونها . منو ببخشید به هم ریختم . واسه همین رفتم روستای کوچکی در حوالی لاهیجان تمدد اعصاب کنم . متاسفانه آنتن نداشتم که حتی از طریق تلفن موبایل سایت رو بخونم ولی همش دلم پیش شما بود . از لطف خدا ممنونم که دوستانی با این همه محبت نصیب من کرده . از همه ممنونم که به فکرمین . از رحمت خدا مطمئنم و از اون مطمئن تر به برکت این ماه . دستهام رو به آسمان است . خدایااااااااا من و خیلی های دیگه منتظر رحم و رحمت تو هستیم دستهامان را خالی خالی پیش آورده ایم که لبریز از کرمت برگردانیم. مابه امید خدا ایستاده ایم . میدانیم جز او پناهی نیست . ای پناه بی پناهان نظری .......

خدایا ... خودت رو از من نگیر ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونین که من هرروز این تاپیک رو میذارم . اینقد دعای شما عزیزانم رو واسطه میکنم تا در رحمت و شفا رو خدا برام به حرمت شما عزیزان باز کنه . از من خسته نشید . من برای هرکی که تاپیک منو میخونه و برام دعا میکنه و برای هرکی که این تاپیک رو نمیخونه اما یا خودش دلش شکسته یا خدایی نکرده بیمار داره دعا میکنم . امید به خدا . من از در نینیسایت به رحمت درگاه خدا امید وارم .
خوبم ماه بانو جون بچه ها بهترن الحمدلله . آرامش بهم برگشته توکلم به خداست . دارم میرم تو دل مشکل. امیدوارم خدا رحم کنه و امروز جواب سونو کنترلم خوب باشه .
انشالله خدا به برکت این ماه های عزیز گره از مشکلات همه باز شه بخصوص شما
و انشالله به حق مولود این ماه امام حسن مجتبی (ع) همه بیمارا شفای عاجل و کامل پیدا کنن
الهی آمین
ریحانه جونم بهترین عیدی میلاد پیامبر برای ما بود و 29 دی ساعت 12.30 اومد بغلم... خدایا همه ی مهربونیهات رو شکر...
حتما خوبه ! بیا خبرشو بهمون بده !!!
من که مونده بودم تو کجایی !!!؟؟؟؟
یه بارم تاپیک زدم ولی کسی خبر نداشت... یهو غیب میشیاااااااا
به هر آنچه بیندیشی بر اساس تحلیل به آن خواهی رسید.
..اسکاول شین..
2810