2777
2789
عنوان

عفونت باکتریایی واژن در بدترین زمان ممکن

| مشاهده متن کامل بحث + 57583 بازدید | 53 پست
عزیزم پیج یه دکتر زنان هست اگه اینستا داری برات بفرستم تو این مدت مشاوره رایگان میده میتونی هر سوالی ...

میشه لطفا بگید

من شدیدا نیاز دارم

باز میشه این در، صبح میشه این شب،صبرداشته باش♡
من ماما ام ژل واژینال مترونیدازول قرص مترونیدازول هر ۸ ساعت یک عدد کپسول فلوکونازول ۱۵۰ میلی گرم ...

عزیزم منم عفونت باکتریایی دارم

دکتر چهار سری قرص کلیندامایسین و شیاف مترونیدازول بهم داد خوب نشدم

اینا جواب میده یعنی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ماما ام ژل واژینال مترونیدازول قرص مترونیدازول هر ۸ ساعت یک عدد کپسول فلوکونازول ۱۵۰ میلی گرم ...

سلام عزیزم میدونم این تاپیک برای قبله و شاید جواب ندی ولی من باردارم دوماهه و قسمت باکتری در ازمایشم نوشتهfew

و اینکه رنگ ترشحاتم کمی تغییر کرده و سوزش و خارش دارم دکترم تا سه روز دیگ نیس میشه بگین چیکار باید انجام بدم😭😭

2805

عزیرم شماکه ماما هستی یه سوال دارم عفونت کمی زردرنگ کثیف مانند دارم خارش ندارم سوزش واژن ندارم فقط گاهی اوقات سوزش ادرار دارم وبعدرابطه بیشترمیشه چه عفونتی هست وچه داروهایی مصرف کنم

من سه ماهه  سه دوره دارو مصرف كردم خوب نشدم دكتر گف قارچي و كمي باكتريا اين سري كه استفاده كردم درد زير دلم وواژنم خوبه احتمالا باز چند روز ديگه شروع ميشه😞شما كامل خوب شديد؟؟

اره من خوب شدم

یه چیزی بگم

درمانش اینه

تند تند دستشویی برو اصلا نگه ندار

هر روز دو بار حداقل شورتت رو عوض کن

غذای سرخ کردنی نخور 

بخور عنبرنسا

دارو و دکتر بدون اینا هررررگز جواب نمیده

بچه ها من عفونت باکتریایی داشتم خوب شدم،تاپیکام رو بخونید

سلام من علایمم اینه درد شدید نزدیکی حس میکنم داخل واژن ورم کرده چسبیده به هم .درد زیر شکم شدید وپهلوها وکمر ودنبالچه رو باسنمم نمیتونم بشینم درد شدیدداخل  مقعد هم دارم به خودم میپیچم کسی میدونه دردم چیه ده ساله وضعیتم اینه ودکترا تشخیص نمیدن چیه 

اکه قارچی بود کمکت میکردم چون دسگه متخصص عفونت قارچ شدم لامصبووو

من قارچی داشتم ولییی هیچ علائمی نداشتم،نه ترشح بد ن بوی بد هیییچی،فقط درد حین رابطه،واسه شمام اینطوره؟

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘
2810